Google Adsense 15 χρόνια στο internet: τι είναι και πως λειτουργεί

Σήμερα η Google γιορτάζει τα 15 χρόνια του Adsense. Το Google Adsense είναι ένα cost-per-click ή απλά CPC πρόγραμμα διαφημίσεων το οποίο επιτρέπει σε κάθε χρήστη, να εμφανίζει στο site του σχετικές διαφημίσεις με το περιεχόμενό του.Google Adsense

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε η εταιρεία:

Το Google Adsense είναι ο ευκολότερος τρόπος να κερδίσουν οι bloggers. Κάθε διαφήμιση θα πρέπει να προστεθεί στο site με λίγες γραμμές κώδικα. Αφού τοποθετηθεί ο κώδικας το bot του Adsense αρχίζει να σαρώνει το site για να εντοπίσει τα τα που περιέχει.

Στη συνέχεια αρχίζουν να εμφανίζονται σχετικές διαφημίσεις. Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί με πολλούς τρόπους.
Ας πούμε ότι σερφάρετε στο δια με ένα smartphone. Η Google το εντοπίζει και έτσι είναι πολύ πιθανό να δείτε διαφημίσεις για κινητές συσκευές ή αξεσουάρ. Όσο για τα cookies; Αν πριν επισκευφτείτε το iGuRu.gr είχατε επισκεφτεί κάποιο site με ήδη ένδυσης, είναι πολύ πιθανόν να δείτε διαφημίσεις που εμφανίζουν το προιόν που κοιτάζατε στα online (άσχετα του ότι το περιεχόμενο του iGuRu.gr δεν έχει να κάνει με ρούχα).

Σύμφωνα λοιπόν με την Google:

Τι είναι το Google AdSense;

Το Google AdSense είναι ένας και απλός τρόπος να κερδίσετε χρήματα, προβάλλοντας στοχευμένες διαφημίσεις δίπλα στο περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο. Με το AdSense, μπορείτε να προβάλετε σχετικές και ελκυστικές διαφημίσεις στους επισκέπτες του ιστότοπού σας, καθώς και να προσαρμόζετε την εμφάνιση και την αίσθηση των διαφημίσεων ώστε να ταιριάζουν με τον ιστότοπό σας.

Αν σας ενδιαφέρει η πλατφόρμα και θέλετε να ξεκινήσετε μια συνεργασία με την Google και το AdSense, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εδώ. Η αίτησή σας θα εξεταστεί και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού υ εντός περίπου μίας εβδομάδας.
_________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).