Test Pilot: αποκτήστε σήμερα Firefox Lockbox για iOS και Android Notes

Τα Test Pilot projects μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμα μόνο για τις εκδόσεις desktop του προγράμματος ς Firefox. Όπως φαίνεται όμως, το ίδρυμα Mozilla επεκτείνει την χρήση των δοκιμαστικών εφαρμογών και στις κινητές συσκευές. Η νέα έκδοση του Android Notes για τον Firefox και το Firefox Lockbox για συσκευές με iOS το αποδεικνύουν.

Το Lockbox του Firefox κυκλοφόρησε το 2017, σαν μια πρώτη έκδοση alpha και ήταν ένας password manager. Το Lockbox αντικαθιστούσε τον παλιό διαχειριστή κωδικών πρόσβασης του Firefox.

Η alpha έκδοση του Lockbox ήταν αρκετά λειτουργική αλλά δεν υποστήριζε την εισαγωγή ή την εξαγωγή κωδικών πρόσβασης. Απαιτούσε έναν στον Firefox για περισσότερη ασφάλεια αλλά δεν είχε απαραίτητες λειτουργίες όπως την αυτόματη σύνδεση ή την αυτόματη συμπλήρωση των δεδομένων χρήστη στις φόρμες σύνδεσης.Test Pilot

Το ίδρυμα Mozilla κυκλοφόρησε το Firefox Notes δοκιμαστικά τον Ιούλιο του 2017 για τον Firefox που τρέχει σε desktops. Προσθέτει μια βασική λειτουργία σημειώσεων στο πρόγραμμα περιήγησης. Τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση, που υποστήριζε πολλές νέες λειτουργίες στις .

Τα δύο παραπάνω projects λοιπόν (Lockbox και Notes) κυκλοφόρησαν σαν ανεξάρτητες εφαρμογές για iOS και Android, και όχι ως του προγράμματος περιήγησης.

Το Lockbox είναι το πρώτο Test Pilot για τον Firefox σε συσκευές με iOS. Το Lockbox συγχρονίζει τους ς πρόσβασης με τις εκδόσεις του Firefox για υπολογιστές και υποστηρίζει το Face ID αλλά και το Fingerprint touch για να κλειδώσετε-ξεκλειδώσετε την εφαρμογή.

Το Lockbox του Firefox απαιτεί λογαριασμό στον Firefox. Είναι μια αυτόνομη εφαρμογή, όχι μια επέκταση για τον Firefox, και είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες (Ηνωμένες Πολιτείες, , Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία).

Το ίδρυμα Mozilla φέρεται να αναπτύσσει και μια Android έκδοση της εφαρμογής.

Τα Notes τώρα έρχονται σαν αυτόνομη εφαρμογή για συσκευές με Android. Οι μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Notes από το επίσημο Google Store για να διατηρούν τις σημειώσεις τους συγχρονισμένες μεταξύ εγκαταστάσεων του Firefox σε άλλες συσκευές.

Μπορείτε να γράψετε σημειώσεις στο Android και να τις συγχρονίσετε με την επιφάνεια εργασίας σας να διαβάσετε τις σημειώσεις του desktop σας από την Android συσκευή σας.

Πώς να αποκτήσετε τις εφαρμογές;

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Test Pilot του Firefox. Οι εφαρμογές Lockbox και Notes βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα. Το Firefox Lockbox προσφέρεται σαν εφαρμογή για iOS που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το Apple Store, ενώ η εφαρμογή Notes (Secure Notepad App) είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Και οι δύο απαιτούν λογαριασμό στον Firefox και το Firefox Sync.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).