Τι είναι το Lockbox του Firefox browser;

Lockbox: Οι προγραμματιστές του άρχισαν να αναπτύσσουν ένα νέο project για την βελτίωση του χαρακτηριστικού που επιτρέπει την ενσωματωμένη κωδικών πρόσβασης στον .Lockbox

Έτσι το ίδρυμα Mozilla κυκλοφόρησε μια νέα επέκταση, αρχικά για τους εργαζομένους. Από σήμερα διατίθεται και για τους χρήστες που μπορούν να το εγκαταστήσουν από τα παρακάτω links:

Εδώ και εδώ

Το project που ονομάζεται Lockbox, ανανεώνει το παλαιό διαχείρισης κωδικών πρόσβασης του Firefox με ένα νέο περιβάλλον χρήστη (UI).

Διαθέτει επίσης και ένα νέο κουμπί στο UI του Firefox, σε περίπτωση που οι χρήστες επιθυμούν να προσθέσουν κάποια στο κύριο του τους για να ανοίγουν το Lockbox χωρίς να το αναζητούν στις  επιλογές του browser τους.

Το Lockbox υποστηρίζει επίσης και το κλείδωμα της εφαρμογής με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης, βοηθώντας τους χρήστες να κρατούν τους κωδικούς τους ασφαλείς από κάποια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από συναδέλφους, μέλη της οικογένειας ή και άλλους.

Αν και το Lockbox είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης αυτή τη στιγμή, το ίδρυμα Mozilla πιθανότατα θα το μεταφέρει στο Test Pilot για περισσότερες δοκιμές από τους χρήστες πριν αποφασίσει αν θα το μεταφέρει στο σταθερό κανάλι για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το Firefox Test Pilot είναι ένα πρόσθετο για το Firefox που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν, να δοκιμάσουν και να υποστηρίζουν πειραματικές που μπορεί να προστεθούν στο Firefox κάποια στιγμή στο μέλλον.

Προς το παρόν, οι προγραμματιστές του Mozilla αναφέρουν ότι το Lockbox έχει δοκιμαστεί μόνο στον Firefox 57 (και πάνω) και ότι η εγκατάσταση στο Firefox 56 ή σε παλαιότερη έκδοση μπορεί να μην λειτουργήσει καθόλου.

Επίσης, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς του κύριου κωδικού πρόσβασης του Lockbox, για αυτό προσοχή στους τολμηρούς που σκέφτονται να δοκιμάσουν το νέο project.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).