Το Fast.com του Netfix μετράει την ταχύτητα φόρτωσης σας


Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο Netflix και θέλετε να ξέρετε με τι ταχύτητα θα κατεβάζετε, τότε πηγαίνετε στο Fast.com

fast com - Το Fast.com του Netfix μετράει την ταχύτητα φόρτωσης σας

Το Fast.com είναι μία δωρεάν υπηρεσία του ίδιου του Netfix, που πρωτοεμφανίστηκε πριν δύο χρόνια. Πρόσφατα έλαβε ένα update και έτσι μπορεί να σας μετρήσει την ταχύτητα φόρτωσης καθώς και την καθυστέρηση, από τους servers του. Δεδομένου ότι στην χώρα μας το συνδρομητικό Netfix γίνεται γρήγορα γνωστό, δίνοντας μάλιστα δωρεάν ένα μήνα δοκιμής, πριν αποφασίσετε να γίνετε μόνιμος συνδρομητής, σας προσφέρει την δυνατότητα να μετρήσετε από πριν με τι ταχύτητα και με τι καθυστέρηση μπορείτε να κατεβάζετε.

Η Netflix αναφέρει ότι είχε πάνω από 500 εκατομμύρια δοκιμές από την έναρξη την υπηρεσίας, με τα μισά από αυτά να συμβαίνουν μόνο τους τελευταίους επτά μήνες. Και γενικά είναι ένας αξιόλογος μετρητής ταχύτητας της σύνδεσής σας, πλην όμως θα σας δείξει μόνο την ταχύτητα λήψης. Η ταχύτητα αποστολής δεν είναι τόσο απαραίτητη για το Netflix, αλλά είναι ένα πολύτιμο stat για να γνωρίζετε αν παίρνετε τις ταχύτητες που πληρώνετε.

Η δοκιμή εμφανίζει επίσης την καθυστέρηση, κατανεμημένη σε κατηγορίες “χωρίς φόρτωση” και με “φόρτωση” (ουσιαστικά, αν το δίκτυό σας είναι απασχολημένο ή όχι) η οποία θα σας δώσει μια επιπλέον προοπτική για το πόσο γρήγορα συνδέεται ο υπολογιστής σας με τους διακομιστές της Netflix.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.