Windows 10 October 2018 Ανακοινώθηκε η επίσημη ονομασία

October 2018: Κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για την επερχόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 10. Ανακοινώθηκε λοιπόν επίσημα πλέον ότι η έκδοση που μας είναι γνωστή σαν Redstone 5, θα ονομάζεται Windows 10 October 2018 Update, και θα έρθει στην έκδοση 1809.Windows 10 October

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα ότι θα χρησιμοποιήσει το όνομα “Windows 10 October 2018 Update” για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία, που είναι γνωστή σαν Redstone 5. Φυσικά δεν υπάρχει κάποια έκπληξη καθώς η ονομασία (όπως και η προηγούμενη) προσδιορίζει τον μήνα και το έτος κυκλοφορίας της ενημέρωσης.

Η δημοσίευση στο επίσημο blog των Windows αναφέρει:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η επόμενη ενημέρωση στα Windows θα ονομάζεται Windows 10 Οκτωβρίου 2018 Update

Η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 θα έρθει ως έκδοση 1809 και η Microsoft σκοπεύει να υπογράψει το RTM στις 25 Σεπτεμβρίου, με σχέδια να ξεκινήσει η διάθεσή του στο κοινό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η Microsoft θα διαθέσει το build που σκοπεύει να κυκλοφορήσει και στο κοινό στις 14 Σεπτεμβρίου στους Insiders.

Τα Windows 10 στην έκδοση 1809 θα φέρουν πολλές δευτερεύοντες βελτιώσεις αλλά και ενδιαφέροντα νέα , όπως το Cloud Clipboard, ένα νέο σκοτεινό θέμα για το , την εφαρμογή Screen Sketch για λήψη στιγμιότυπων οθόνης, το νέο snipping tool, μια της κλασικής εφαρμογής notepad, την εφαρμογή “Your Phone” που επιτρέπει την αποστολή και λήψη SMS, κλήσεων και την διαχείριση συσκευών με iOS και Android και πολλά άλλα.

_________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).