Chrome Dino γνωρίζετε την ιστορία του παιχνιδιού;

Chrome Dino: Ένα Easter Egg στον Google Chrome είναι το παιχνίδι του δεινοσαύρου, που εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να επισκεφθείτε μια σελίδα και δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet.Chrome Dino

Το παιχνίδι Chrome Dino σας επιτρέπει να οδηγείτε τον T Rex και να πηδάτε πάνω από κάκτους για να αποφύγετε τα εμπόδια. Πατήστε το πλήκτρο του space για να πηδήσει ο δεινόσαυρος (και για να ξεκινήσετε το παιχνίδι), και το κάτω βέλος για να προχωρήσετε. Ο στόχος είναι να επιβιώσετε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα , ή τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί το Internet σας.

Για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του Chrome dino, η Google δημοσίευσε μια συνέντευξη με τους προγραμματιστές που δημιούργησαν το παιχνίδι, εξηγώντας την προέλευσή του.

Γιατί δεινόσαυροι; Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του Chrome Sebastien Gabriel, είναι ένα παιχνίδι που πηγαίνει πίσω στις “προϊστορικές εποχές”, πριν από την ύπαρξη της απανταχού παρουσίας του Wi-Fi.

Τα αρχικά σχέδια του δεινοσαύρου είχαν την κωδική ονομασία “Project Bolan”, από μια αναφορά στον Marc Bolan, τον τελευταίο τραγουδιστή του glam rock συγκροτήματος T-Rex του 1970.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2014, αλλά αρχικά εμφανίστηκε σε ορισμένες , καθώς σε άλλες (παλαιότερες συσκευές ), το παιχνίδι θα έπρεπε να αναπτυχθεί από την αρχή. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη και έτσι μπορούσαν να έχουν όλοι πρόσβαση στο παιχνίδι, άσχετα με την συσκευή σύνδεσης (μη σύνδεσης).

Το παιχνίδι Chrome Dino μπορεί να θεωρηθεί τεράστια επιτυχία αν και είναι κρυμμένο. Σύμφωνα με τον Edward Jung, μηχανικό του Chrome UX, 270 εκατομμύρια παιχνίδια παίζονται κάθε μήνα, από επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από αγορές με αναξιόπιστο internet, όπως η Ινδία, η Βραζιλία, η Ινδονησία και το Μεξικό.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Chrome dino χωρίς να ενεργοποιήσετε το Plain Mode. Απλά ανοίξτε την εσωτερική διεύθυνση chrome://dino στον Chrome που χρησιμοποιείτε.

Η τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του και είναι γεμάτη με πολύχρωμα κέικ, α και καπέλα.

______________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Εγώ το ήξερα και ως chrome://network-error/-106 αλλά προφανώς ο δικός σας τρόπος είναι πιο εύκολος !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).