Το Anydesk είναι εκτός λειτουργίας

Το Anydesk, το οποίο σας επιτρέπει την απομακρυσμένη σύνδεση επιφάνειας εργασίας ενός υπολογιστή, είναι εκτός λειτουργίας από τις 15:45 σήμερα.

Anydesk

Από σήμερα το μεσημέρι, και γύρω στις 15:45, φαίνεται ότι το πρόγραμμα Anydesk είναι εκτός λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφορές για την μη λειτουργία του υπάρχουν από όλο το κόσμο.

Ενημερωτικά το πρόγραμμα Anydesk λειτουργεί παρόμοια με το πρόγραμμα TeamViewer, καθώς και τα δύο μπορούν να σας συνδέσουν με την επιφάνεια εργασίας ενός απομακρυσμένου υπολογιστή χωρίς να απαιτείται να γνωρίζεται την τρέχουσα ip του υπολογιστή αυτού. Κάθε υπολογιστής που τρέχει το Anydesk ταυτοποιείται στην online υπηρεσία της εταιρείας και έτσι αποκτά ένα ID, μία ταυτότητα δηλαδή. Η σύνδεση μαζί του είναι απλή αρκεί κάποιος να γνωρίζει μόνο το ID αυτό (που παραμένει σταθερό) καθώς και το κωδικό ασφαλείας που έχει ορίσει ο χρήστης.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για να εργαστεί το πρόγραμμα Anydesk θα πρέπει να συνδεθεί με τους server της κατασκευάστριας εταιρείας, που όμως αυτή η σύνδεση δεν είναι εφικτή περίπου 2 ώρες τώρα και μέχρι την στιγμή γραφής αυτού του άρθρου.

Στο παράθυρο του προγράμματος υπάρχει η σχετική ένδειξη ότι το Anydesk δεν είναι διαθέσιμο, συνοδευόμενο με ένα κωδικό βλάβης που όμως είναι διαφορετικό σε κάθε υπολογιστή.

Αναμένουμε να δούμε αν το ζήτημα θα λυθεί άμεσα καθώς και την αιτία της βλάβης.


: Η υπηρεσία επανήλθε στις 18:45, συμπληρώνοντας δύο ώρες downtime. Η εταιρεία δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμμία σχετική ενημέρωση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).