Facebook Dating από σήμερα δοκιμαστικά

Το Dating είναι πλέον πραγματικότητα. Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωσή του από την , το κοινωνικό δίκτυο δήλωσε σήμερα ότι έχει αρχίσει να δοκιμάζει τη νέα dating υπηρεσία στην Κολομβία. Facebook Dating

Με την πρώτη ματιά, το Facebook Dating μοιάζει πολύ με την ανταγωνίστρια εταιρεία Hinge. Και οι δύο φαίνεται να απομακρύνονται από το δημοφιλές μοντέλο του , για να ζητάνε από τους χρήστες να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις, που βοηθούν να ξεκινήσετε συνομιλίες με βάση το προφίλ ενός ατόμου.

“Το Dating είναι μια συμπεριφορά που εξετάζουμε στο Facebook για πολύ καιρό” δήλωσε ο διευθυντής προϊόντων του Facebook Nathan Sharp στο The Verge. “Θέλουμε να διευκολύνουμε τους να συμμετάσχουν. Πιστεύαμε ότι τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή”.

Το Dating του Facebook υπάρχει εξ ολοκλήρου μέσα στην εφαρμογή του Facebook για κινητές συσκευές. Δεν θα είναι διαθέσιμο σαν εφαρμογή για τα desktops. Αν θέλετε να το βρείτε θα χρειαστεί να πατήσετε στο μενού χάμπουργκερ (☰). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες άνω των 18 ετών, είναι δωρεάν και δεν συμπεριλαμβάνει (ακόμα) διαφημίσεις. Αν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία δεν θα συμμετάσχετε στο Facebook Dating. Αν το κάνετε, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό προφίλ Dating που περιλαμβάνει μερικά πιο προσωπικά σας στοιχεία.

Εκτός από το όνομά σας και την ηλικία σας που μεταφέρονται από το προφίλ σας στο Facebook, θα σας ζητηθεί να γράψετε μια σύντομη εισαγωγή στο προφίλ σας που περιγράφει ποιος ή ποιά είστε και τι ψάχνετε.

Το προφίλ σας θα συμπεριλαμβάνει και μερικές , αλλά και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Facebook, όπως “πως είναι η τέλεια ημέρα σας;”

Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι και εννέα φωτογραφίες και απαντήσεις στο iOS 12 στο Android. Οι φωτογραφίες μπορούν να προέρχονται από την φωτογραφική σας μηχανή, τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook ή τις φωτογραφίες του Instagram. Για περισσότερη ασφάλεια σε προσπάθειες πλαστοπροσωπίας, θα πρέπει επίσης να επιτρέψετε την εμφάνιση της τοποθεσία σας, στο Facebook που θα επαληθευτεί μέσω του GPS του τηλεφώνου σας.
__________________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).