Windows 10 October 2018 θέματα στο filesystem & μετά την ενημέρωση

Τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν και τόσο καλά στην συνεχιζόμενη ανάπτυξη του Windows 10 October 2018 update (έκδοση 1809).

Να θυμίσουμε ότι η αναγκάστηκε να αποσύρει την συγκεκριμένη έκδοση λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της λόγω ενός προβλήματος απώλειας δεδομένων που επηρέασε ορισμένες . Το συγκεκριμένο θέμα δεν ήταν πολύ διαδεδομένο (επηρέαζε 1 στους 10000 χρήστες) αλλά ήταν αρκετά σοβαρό για να σταματήσει η διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης. Windows 10

Τελικά όπως αναφέραμε η Microsoft διέθεσε μια ενημερωμένη έκδοση για τους Insiders, αποφεύγοντας να την διαθέσει για όλους μέσω του Windows Update.

Όμως η νέα έκδοση μάλλον ήρθε με νέα προβλήματα στο file system του λειτουργικού. Ένας χρήστης στο Reddit ανέφερε ότι το Windows 10 στην έκδοση 1809 δεν εμφανίζει πλέον σε περίπτωση μετακίνησης αρχείων.

Οι προηγούμενες εκδόσεις των Windows 10 εμφανίζουν στον χρήστη ειδοποιήσεις σε περίπτωση μεταφοράς αρχείων. Οι ειδοποιήσεις αυτές είναι προτροπές για κάποια ενέργεια, όπως την αντικατάσταση του αρχικού αρχείου με το νέο αντίγραφο ή την παράλειψή του. Το Windows 10 στην έκδοση 1809 δεν εμφανίζει τέτοιες ειδοποιήσεις και αντικαθιστά αυτόματα τα !

Μία άλλη δημοσίευση στην Ask Woody, αναφέρει ότι η ίδια λειτουργία φέρεται να αποτυγχάνει επειδή δεν αντικαθιστά τα αρχεία και δεν εμφανίζει και κάποια προτροπή για αυτό. προτρέπει τους χρήστες για αυτό.

Μια τρίτη δημοσίευση ξανά στο Reddit αναφέρει ότι οι λειτουργίες μεταφοράς από συμπιεσμένους φακέλους σε άλλους δεν λειτουργούν. Το αντίγραφο “εμφανίζεται” αλλά όταν ο χρήστης προσπαθεί να δει τα αρχεία στο φάκελο προορισμού, τα αρχεία πολύ απλά δεν υπάρχουν.

Περιμένετε να αναβαθμίσετε και ρωτάτε το πότε; Υπομονή..Δεν μπορούμε να δώσουμε μια αξιόπιστη απάντηση με μία αναξιόπιστη εταιρεία.

Πρώτα θα πρέπει να δούμε αν η Microsoft κατορθώσει να διορθώσει πλήρως το Windows 10 October 2018 update και αμέσως μετά την διάθεση της τελικής έκδοσης καλό θα ήταν να περιμένετε και πάλι πριν εγκαταστήσετε το λειτουργικό σε κάποιο σύστημα που δουλεύετε καθημερινά.

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).