GandCrab Ransomware decryption δωρεάν από την Bitdefender

GandCrab decryption tool: Η Bitdefender, σε συνεργασία με την Europol, την Ρουμανική Αστυνομία και διάφορες άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ανέπτυξε και κυκλοφόρησε ένα δωρεάν πρόγραμμα αποκρυπτογράφησης ransomware που είχαν κρυπτογραφημένα αρχεία από την έκδοση 1, 4 ή 5 του GrandCrab ransomware.GandCrab Ransomware

Αν είστε θύμα του ransomware τα κλειδωμένα αρχεία στον υπολογιστή σας θα έχουν επεκτάσεις του τύπου .GDCB, .KRAB ή κάποια άλλη τυχαία επέκταση δέκα χαρακτήρων με κεφαλαία γράμματα.

Το GrandCrab κυκλοφορεί σε τρεις γνωστές εκδόσεις (v1, v4 και v5) οι οποίες υποστηρίζονται πλήρως από τον δωρεάν αποκρυπτογράφο της Bitdefender.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε με το GrandCrab ransomware BDGandCrabDecryptTool μπορείτε να διαβάστε στις οδηγίες της Bitdefender ή στο PDF που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι ακόμα κι αν μπορέσετε να ανακτήσετε όλα τα κρυπτογραφημένα σας αρχεία με το BDGrandCrabDecryptTool που αναπτύχθηκε από την ομάδα της Bitdefender, ο σας θα παραμείνει μολυσμένος. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της αποκρυπτογράφησης θα πρέπει να σαρώσετε το σύστημά σας με κάποιο ενημερωμένο και αξιόπιστο πρόγραμμα antivirus.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή της Bitdefender

No More Ransom (PDF)
_____________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).