Το Facebook παρουσιάζει την εφαρμογή Lasso


Το Facebook κάνει το ντεμπούτο της Lasso, μιας εφαρμογής ολιγόλεπτων βίντεο, τύπου TikTok, που απευθύνεται σε εφήβους και είναι πλέον διαθέσιμη για όλους.

lasso - Το Facebook παρουσιάζει την εφαρμογή Lasso

Σε μια προσπάθεια του Facebook να ξανακερδίσει τους νεαρούς που έχουν ξεφύγει από τη πλατφόρμα, έβγαλε έναν κλώνο του TikTok. Πρόκειται για την εφαρμογή Lasso, που δίνει την δυνατότητα να μοιράζεστε ολιγόλεπτα βίντεο. Φαίνεται ότι το Facebook εργαζόταν σε αυτήν την εφαρμογή με μια μικρή ομάδα μελών της κοινότητας, από τον Οκτώβριο, καθώς είναι ήδη γεμάτη με περιεχόμενο. Από τις 9 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμο για iOS και Android.

Το Facebook περιγράφει το Lasso ως εφαρμογή που “διευκολύνει τον καθένα να δημιουργεί και να μοιράζεται σύντομα διασκεδαστικά βίντεο με εφέ”. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν άλλους δημιουργούς, να αναζητούν περιεχόμενο με χρήση hashtag και να δημιουργούν νέα, σύντομα βίντεο χρησιμοποιώντας μια σειρά εργαλείων. Η κατασκευάστρια εταιρεία επισημαίνει ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει μια “τεράστια μουσική βιβλιοθήκη”.

Επειδή η εφαρμογή Lasso ανήκει στο Facebook, ενσωματώνεται στο οικοσύστημα της εταιρείας, και έτσι μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Instagram ή Facebook (ή να δημιουργήσετε έναν, αν έχετε καταφέρει να αποφύγετε την πλατφόρμα μέχρι τώρα). Η εφαρμογή θα πρέπει να έχει πρόσβαση στη σελίδα προφίλ σας, φωτογραφίες και βίντεο. Όταν δημιουργείτε τα δικά σας βίντεο στο Lasso, θα μπορείτε να τα μοιράζεστε απευθείας και στο Facebook. Μια παρόμοια συμβατότητα με το Instagram αναμένουμε να έρθει μέχρι το τέλος του 2018.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.