Το Facebook παρουσιάζει την εφαρμογή Lasso

Το Facebook κάνει το ντεμπούτο της Lasso, μιας εφαρμογής ολιγόλεπτων βίντεο, τύπου TikTok, που απευθύνεται σε εφήβους και είναι πλέον διαθέσιμη για όλους.

Lasso

Σε μια προσπάθεια του Facebook να ξανακερδίσει τους νεαρούς που έχουν ξεφύγει από τη πλατφόρμα, έβγαλε έναν κλώνο του TikTok. Πρόκειται για την εφαρμογή Lasso, που δίνει την δυνατότητα να μοιράζεστε ολιγόλεπτα βίντεο. Φαίνεται ότι το Facebook εργαζόταν σε αυτήν την εφαρμογή με μια μικρή ομάδα μελών της κοινότητας, από τον Οκτώβριο, καθώς είναι ήδη γεμάτη με περιεχόμενο. Από τις 9 Νοεμβρίου είναι διαθέσιμο για iOS και Android.

Το Facebook περιγράφει το Lasso ως εφαρμογή που “διευκολύνει τον καθένα να δημιουργεί και να μοιράζεται σύντομα διασκεδαστικά βίντεο με εφέ”. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν άλλους δημιουργούς, να αναζητούν περιεχόμενο με χρήση hashtag και να δημιουργούν νέα, σύντομα βίντεο χρησιμοποιώντας μια σειρά εργαλείων. Η κατασκευάστρια εταιρεία επισημαίνει ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει μια “τεράστια μουσική βιβλιοθήκη”.

Επειδή η εφαρμογή Lasso ανήκει στο Facebook, ενσωματώνεται στο οικοσύστημα της εταιρείας, και έτσι μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό Instagram ή Facebook (ή να δημιουργήσετε έναν, αν έχετε καταφέρει να αποφύγετε την πλατφόρμα μέχρι τώρα). Η εφαρμογή θα πρέπει να έχει πρόσβαση στη σελίδα προφίλ σας, φωτογραφίες και βίντεο. Όταν δημιουργείτε τα δικά σας βίντεο στο Lasso, θα μπορείτε να τα μοιράζεστε απευθείας και στο Facebook. Μια παρόμοια συμβατότητα με το Instagram αναμένουμε να έρθει μέχρι το τέλος του 2018.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.097 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).