Windows 10: γιατί είμαστε όλοι Insiders;

To 2018 Update (έκδοση 1809) είναι αναμφισβήτητα μία από τις χειρότερες κυκλοφορίες της Microsoft.

Ο τρόπος δε, που διαχειρίζεται την κατάσταση η εταιρεία δείχνει ότι δεν υπήρχε plan, αλλά και ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε πλέον αυτό που αναφέραμε παλαιότερα σαν “σταθερές εκδόσεις.”

Windows 10

Για την ιστορία η έκδοση 1809 σταμάτησε να κυκλοφορεί λίγες ημέρες μετά την επίσημη διάθεσή της στο κοινό στις 2 Οκτωβρίου λόγω ενός σοβαρού προβλήματος που προκαλούσε την διαγραφή αρχείων.

Από άποψη, η κίνηση της Microsoft ήταν σωστή, αλλά από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει την έκδοση Οκτωβρίου. Ναι, όπως φαίνεται προσπαθεί να επιλύσει διάφορα ζητήματα που παρουσιάζονται στα builds που κυκλοφορεί, αλλά πάνω από ένα μήνα μετά την πρώτη κυκλοφορία δεν υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση.

Η Microsoft φέρεται μάλιστα να έχει ολοκληρώσει τις επιδιορθώσεις στον κώδικα για τα περισσότερα από τα σφάλματα που αναφέρονται τον τελευταίο καιρό, αλλά τα έχει διαθέσει μόνο εσωτερικά της εταιρείας.

Έτσι βλέπουμε ότι ο τρόπος που διαχειρίζεται η εταιρεία την κατάσταση δεν είναι και ο ιδανικότερος. Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει τη νέα “σταθερή” έκδοση ή το πότε θα κυκλοφορήσουν οι επιδιορθώσεις για τον κόσμο που περιμένει.
Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος να πάρετε τις συγκεκριμένες είναι να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Insider, κάτι το οποίο για πολλούς δεν είναι δυνατό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η συμμετοχή στο πρόγραμμα Windows Insider και η εγκατάσταση ενός δοκιμαστικού build των Windows 10, μπορεί να μην έχει και μεγάλη διαφορά από την εγκατάσταση μιας “σταθερής έκδοσης” από αυτές που κυκλοφορούν τελευταία.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).