Κυκλοφόρησε το TeamViewer 14 για τα Windows 10

Κάθε χρόνο περίπου αυτήν την εποχή, το TeamViewer κυκλοφορεί μια σημαντική ενημέρωση. Έτσι και φέτος μόλις κυκλοφόρησε η έκδοση 14 με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις.

Πολλοί χρήστες θα διαπιστώσουν ότι το TeamViewer 14 είναι πιο γρήγορο από πριν, καθώς έχει βελτιστοποιηθεί για συνδέσεις με χαμηλή ταχύτητα. Το απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας ανιχνεύει αυτόματα τις αργές συνδέσεις χρησιμοποιώντας μία έξυπνη προσαρμοστική συμπίεση, η οποία βελτιώνει την ταχύτητα και την αξιοπιστία στις συνδέσεις αυτές. Έτσι, δεν χρειάζεστε πλέον μια γρήγορη σύνδεση στο Internet για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το TeamViewer.

Η νεότερη έκδοση του TeamViewer υπόσχεται επίσης βελτιωμένη ποιότητα σύνδεσης με μειωμένη λανθάνουσα κατάσταση. Με την έκδοση 14 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργασίες ρουτίνας αυτοματοποίησης σεναρίων για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Δεν έχει αλλάξει πολλά στο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Έχει ένα καλύτερο (ελαφρότερο) χρωματικό σχέδιο. Υπάρχει μια μικρή αλλαγή στην ευθυγράμμιση των κουμπιών. Η τελευταία έκδοση προσφέρει επίσης μια σκούρα . Εάν βρίσκεστε στα Windows 10 και προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τη σκούρα λειτουργία για τις εφαρμογές σας, θα δείτε να εφαρμόζεται αυτόματα και η σκοτεινή λειτουργία του TeamViewer.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, υπάρχουν και άλλες νέες λειτουργίες, αλλά είναι αποκλειστικά για premium και εταιρικούς χρήστες. Λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά όπως η κοινή χρήση αρχείων, η απομακρυσμένη εκτύπωση και η δυνατότητα αντιστοίχισης της σε Windows PC είναι μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του TeamViewer. Όπως πάντα, το TeamViewer είναι απολύτως δωρεάν για προσωπική χρήση. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αν αποκλειστείτε και το χρησιμοποιείτε μόνο για προσωπική χρήση.

Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του TeamViewer 14 για Windows 10 και παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows. Σημειώστε ότι το TeamViewer προσφέρει ένα ενιαίο αρχείο εγκατάστασης για συστήματα 32 και 64 bit. Το μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης είναι περίπου 22 MB.

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε ήδη μια προηγούμενη έκδοση του TeamViewer, μεταβείτε στο μενού Βοήθεια και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην “Έλεγχος για νέα έκδοση” για αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).