Microsoft: μην αγοράζετε το Office 2019

Office 2019: Είναι πολύ σπάνιο από μια εταιρεία να συμβουλεύει τους πελάτες της να αποφύγουν ένα προϊόν που αναπτύσσει και κυκλοφορεί.

Ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτό ακριβώς φαίνεται να κάνει η Μicrosoft με μια σειρά βίντεο που αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αγοράσετε τη νέα έκδοση του Οffice 2019. Αντί για αυτό η εταιρεία προτείνει την εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία Office 365.Microsoft Office 2019

Η Μicrosoft δημοσίευσε μια σειρά συγκριτικών βίντεο που ονομάζει The Twins . Η εταιρεία στα συγκεκριμένα βίντεο δοκιμάζει τις δύο εφαρμογές Οffice 2019 και Office 365 στα ίδια καθήκοντα.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών, μπορείτε να τα μαντέψατε από τον τίτλο του άρθρου: Το Office 365 ολοκλήρωσε τις δοκιμές πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από την εφαρμογή Office 2019.

Microsoft Office 2019 The Twins Challenge βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=PxOS4OvShAY

Το μετά-μήνυμα της Μicrosoft είναι σαφές: επιλέξτε το Office 365 επειδή είναι γρηγορότερο και παράγει αποτελέσματα από Office 2019. Μην αγοράζετε το Office 2019, καλύτερα εγγραφείτε στο Office 365.

Η Μicrosoft χρησιμοποιεί διάφορες στρατηγικές για να κάνει το Οffice 2019 λιγότερο ελκυστικό σε σύγκριση με το Office 365. Η εταιρεία διέθεσε το Οffice 2019 αποκλειστικά στα 10 και αύξησε την τιμή του. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα προσθέσει νέες στο Οffice 2019 μετά την κυκλοφορία του. Θα κυκλοφορεί μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και σταθερότητας.

Το Office 365 προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα στην τιμή, αν και οι χρήστες του Οffice 2019 θα πρέπει να πληρώσουν μόνο μια φορά για μια άδεια χρήσης της εφαρμογής. Από την άλλη, οι χρήστες του Office 365 χρεώνονται ανά μήνα ή ανά έτος, και η άδεια της συγκεκριμένης εφαρμογής επιτρέπει την εγκατάσταση και την χρήση του Office σε πολλές συσκευές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).