Edge οι πρώτες διαρροές της έκδοσης με βάση το Chromium

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες το πρόγραμμα περιήγησης Edge που θα χρησιμοποιεί σαν βάση το Chromium και ενώ η ανάπτυξη της νέας εφαρμογής συνεχίζεται, εμφανίστηκε μια τυχαία διαρροή που μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την πρόοδο της ανάπτυξης.

Edge

Ο Chris Heilmann, Διευθυντής Προγραμμάτων του Open Web και τα προγράμματα περιήγησης στη Microsoft, έστειλε ένα tweet με μια εικόνα που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων, το εικονίδιο του νέου προγράμματος περιήγησης με την γραμμή εργασιών.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα που δημοσιεύτηκε από τον Heilmann, το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge που χρησιμοποιεί σαν βάση το Chromium διαθέτει ένα κίτρινο εικονίδιο αντί του μπλε αλλά διατηρεί το ίδιο σχέδιο στο λογότυπου.Edge

Το εικονίδιο φέρει επίσης ετικέτα “CAN”, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι το πρόγραμμα περιήγησης βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ανάπτυξης Canary. Για όσους δεν γνωρίζουν ο όρος Canary χρησιμοποιείται από την Google για τις πρόωρες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης Chrome και χρησιμεύει σαν πλατφόρμα δοκιμών για νέα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο.

Δύο διαφορετικές αποκαλύπτουν επίσης πως θα μοιάζει η οθόνη εγκατάστασης του νέου περιηγητή Edge. Το #LetsBuildTogether θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει την πρώτη του Edge που αναπτύσσεται με βάση το Chromium στην εκδήλωση Build developer αυτή την άνοιξη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία για το πότε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το BUILD 2019.


Το ενημερωμένο πρόγραμμα Microsoft Edge αναμένεται να διατηρήσει την εμφάνιση και τις δυνατότητες της υπάρχουσας έκδοσης, αλλά η Microsoft αναφέρει ότι η αλλαγή της βάσης σε Chromium, μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σε όλους τους χρήστες της της εφαρμογής.

Microsoft Εdge με βάση το Chromium: κυκλοφορία σαν απλός εγκαταστάτης

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).