VirusTotal με νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII

Η υπηρεσία VirusTotal διέθεσε στο κοινό μια νέα ιστο σε στυλ ASCII. Η νέα σελίδα κυκλοφόρησε δημόσια την εβδ και έχει σχεδιαστεί για επισκέπτες που χρησιμοποιούν παλαιότερα προγράμματα ς, που θέλουν μια μινιμαλιστική εμπειρία ή που θέλουν να θυμηθούν πως ήταν οι συνδέσεις σε BBS ή σε κάποιο terminal τις πρώτες μέρες του Internet.VirusTotal με νέα ιστοσελίδα σε στυλ ASCII

Λόγω του ελάχιστου μεγέθους της σελίδας, το νέο UI είναι ιδανικό για κινητά προγράμματα περιήγησης τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν αργές συνδέσεις.

Η νέα ιστοσελίδα της VirusTotal βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.virustotal.com/old-browsers/ και αποδίδεται μόνο με κείμενο, χωρίς καθόλου εικόνες.

Χρησιμοποιεί επίσης ελάχιστα JavaScript για τη μείωση του μεγέθους και βελτίωση των χρόνων φόρτωσης.

Αυτή η βελτιστοποίηση σύμφωνα με τις δοκιμές ταχύτητας στο Pingdom, κάνει την σελίδα να ανταποκρίνεται άμεσα. Η κανονική σελίδα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.virustotal.com/ έχει μέγεθος σελίδας 947,9 KB, χρόνο φόρτωσης 425 ms και περιέχει 35 αιτήματα. Το νέο περιβάλλον έχει μόνο μέγεθος σελίδας 6.1 KB, χρόνο φόρτωσης 266 ms και 6 αιτήματα.

Η νέα σελίδα, λειτουργεί κανονικά όπως και η κανονική σελίδα. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αρχεία και διευθύνσεις URL και θα σας εμφανιστούν να αποτελέσματα της σάρωσης.

Το νέο UI αν και φαίνεται υπέροχο στα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, εξακολουθεί να χρειάζεται πολύ δουλειά για να αποκτήσει όμορφη σε εφαρμογές όπως το Lynx.

________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).