Windows 10 build 18362 στο Slow Ring σαν υποψήφιο RTM

Η Microsoft μόλις διέθεσε το Windows 10 build 18362 στους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Slow Ring, και αυτό θεωρείται από πολλούς ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι ένα υποψήφιο RTM, αν όχι το ίδιο το RTM, της επικείμενης ενημέρωσης 19H1.

Αρχικά το Windows 10 build 18362 κυκλοφόρησε στο Fast Ring νωρίτερα αυτή την εβδ, και φαίνεται να είναι μια ενημέρωση που επιδιορθώνει τρία μόνο γνωστά προβλήματα για τους τελικούς χρήστες και ένα bug που αφορά τους προγραμματιστές.Windows 10 build 18362

Επιπλέον, η Microsoft φέρεται να επιδιόρθωσε δύο από τα πιο σημαντικά προβλήματα στα προηγούμενα builds, μεταξύ των οποίων και ένα που επηρεάζει το Microsoft Store και απέτρεπε την αυτόματη ενημέρωση των εφαρμογών.

Η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος , αναφέρει ότι κάποιοι Insiders στο Slow Ring μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση αυτού του build.

“Έχουμε λάβει αναφορές από τους Windows Insiders που αντιμετωπίζουν ζητήματα εγκατάστασης όταν προσπαθούν να εγκαταστήσουν αυτό το Build με κωδικό σφάλματος 0x80242016. Το επιδιορθώσαμε άμεσα και ζητάμε από τους ενδιαφερόμενους χρήστες να αναβαθμίσουν το παρακάτω στοιχείο: https://aka.ms/AA4jxt8. Θα μοιραστούμε τις επιπρόσθετες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες”.

Όσο για τις πιθανότητες να είναι το RTM ή κάποιο υποψήφιο RTM, να υπενθυμίσουμε ότι μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, που είναι ο μήνας που πρέπει να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το εκδόσεων της Microsoft, το Windows 10 19H1, γνωστό και σαν ή απλά έκδοση 1903, έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, ενώ η διάθεσή του για το κοινό θα ξεκινήσει τον Απρίλιο. Έτσι αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας το RTM θα πρέπει να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι αν το build 18362 είναι πράγματι η έκδοση RTM, θα πρέπει να αποσταλεί πολύ σύντομα στο ring.

_________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).