Microsoft: Όχι άλλες φάρσες την 1η Απριλίου

Η 1η Απριλίου είναι κοντά και οι εταιρείες όπως κάθε χρόνο ετοιμάζονται για νέες φάρσες. Ωστόσο η Microsoft μάλλον θα απέχει φέτος καθώς ο επικεφαλής marketing της ς ζήτησε από τους υπαλλήλους της εταιρείας να αποφύγουν κάθε φάρσα φέτος.

Ο λόγος είναι απλός: Οι φάρσες δεν αρέσουν σε όλους, και σύμφωνα με το υπόμνημα της Microsoft που διέρρευσε, μερικές από αυτές κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.Microsoft

“Μερικές φορές τα αποτελέσματα είναι διασκεδαστικά αλλά μερικές φορές δεν είναι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα δεδομένα μας λένε ότι αυτά τα ακροβατικά έχουν περιορισμένο θετικό αντίκτυπο και μπορούν πράγματι να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητους κύκλους ”, αναφέρει ο Chris Capossela σε ένα εσωτερικό σημείωμα που κυκλοφόρησε το TheVerge.

Ο Capossela ζητάει από τους υπαλλήλους της εταιρείας να προωθήσουν την ανακοίνωση σε ομάδες και εσωτερικούς συνεργάτες, για να απέχουν όλοι φέτος από το συγκεκριμένο έθιμο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τεχνολογίας σήμερα, ζητώ από όλες τις ομάδες της Microsoft να μην κάνουν τίποτα την 1η Απριλίου. Εκτιμώ ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν αφιερώσει χρόνο και πόρους σε αυτές τις δραστηριότητες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε περισσότερα να χάσουμε από το να κερδίσουμε προσπαθώντας να είμαστε αστείοι αυτή τη μέρα.

Πρόκειται για μια κάπως απροσδόκητη αλλαγή στη Microsoft, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσε να είναι μια προσέγγιση που θα υπαγόρευε μια νέα τάση στην βιομηχανία της τεχνολογίας. Μένει να δούμε, αν κι άλλες εταιρείες τεχνολογίας θα ακολουθήσουν τα βήματα της Microsoft.

Πολλές από αυτές τις τεχνολογικές εταιρείες αγαπούν τις φάρσες της 1ης του Απρίλη όπως για παράδειγμα η , που κάθε χρόνο δίνει ρέστα, όχι με μια αλλά πάρα πολλές φάρσες.

___________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).