LibreOffice 6.2.4 νέα έκδοση από το Document Foundation

LibreOffice 6.2.4: Η Foundation ανακοίνωσε, την 6.2.4 της σουίτας LibreΟffice 6.2. Είναι το τέταρτο της σειράς LibreOffice 6.2 που παρουσιάστηκε στις αρχές Αυγούστου του 2018 για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Το LibreOffice 6.2 αναπτύσσεται τους τελευταίους έξι μήνες και έρχεται με νέες λειτουργίες όπως η αναβαθμισμένη λειτουργικότητα διαχείρισης εικόνας που είναι σημαντικά ταχύτερη και πιο ομαλή, ειδικά όταν ανοίγετε έγγραφα που δημιουργούνται στο Microsoft .

To LibreOffice είναι η ελεύθερη, πολυδύναμη (power-packed), σουίτα προσωπικής παραγωγικότητας Ανοικτού Κώδικα, για GNU/Linux, Macintosh και Windows, η οποία σας παρέχει έξι (6) εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, για όλη την παραγωγή εγγράφων σας, καθώς και για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης των δεδομένων σας:

Ο Επεξεργαστής κειμένων Writer, το Υπολογιστικό φύλλο Calc, η εφαρμογή Παρουσίασης διαφανειών Impress, το πρόγραμμα Σχεδίασης / Ζωγραφικής Draw, το πρόγραμμα Διαχείρισης μαθηματικών τύπων και Υπολογισμών Math και, τέλος, η εφαρμογή Βάσης δεδομένων Base.

Παρέχονται δωρεάν Υποστήριξη και Τεκμηρίωση, από την τεράστια και ενθουσιώδη κοινότητα χρηστών, από τους διάφορους συνεισφέροντες/contributors και, βέβαια, από τους ίδιους τους προγραμματιστές/. Ακόμα και εσείς, επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε!

Για πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα «Document Foundation» ή τη σουΐτα γραφείου LibreOffice, επισκεφθείτε:

LibreOffice 6

To νέο LibreΟffice 6.2.4 είναι η της open-source και cross-platform σουίτας γραφείου που χρησιμοποιείται σε πολλά λειτουργικά Linux και όχι μόνο.

Κατεβάστε το LibreOffice 6.2.4

__________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).