Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής


Μία απίστευτη εκδήλωση – κάλεσμα έχει ανέβει στο Facebook όπου προτρέπει τους χρήστες να κάνουν εισβολή στην Περιοχή 51 στη Νεβάδα για να δουν τους εξωγήινους.

area 51 - Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής

Πάνω από 630.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην εισβολή που διοργανώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στη στρατιωτική Περιοχή 51 στην Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου υποτίθεται ότι οι αρχές κρύβουν τους εξωγήινους που έχουν κατά καιρούς βρει.

Η ανάρτηση του καλέσματος για την ιδιότυπη εισβολή έγινε σε μία σελίδα του Facebook όπου την έχει δημιουργήσει ο χρήστης “SmyleeKun”, ο οποίος αρέσκεται να κάνει κωμικές αναρτήσεις.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εισβολή στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» και καλεί τους χρήστες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε ένα “τρέξιμο Naruto” (πρόκειται για ένα είδους τρεξίματος, ιαπωνικής εμπνεύσεως, όπου τρέχετε με τα χέρια απλωμένα προς τα πίσω και τα κεφάλια προς τα εμπρός).

Η σελίδα αναφέρει ότι «Μπορούμε να τρέξουμε ταχύτερα από τις σφαίρες τους. Πάμε να δούμε τους εξωγήινους». Η μυστηριώδης Περιοχή 51 είναι το επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας εδώ και δεκαετίες και πολλοί πιστεύουν ότι εκεί η αμερικανική κυβέρνηση αποθηκεύει τα μυστικά της για τους εξωγήινους και τα UFO.

area 51 a - Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής

Φυσικά στην συζήτηση της εκδήλωσης μπορείτε να απολαύσετε κάθε λογής παραλογισμό, κωμικά σχόλια, σοβαροφανή επιχειρήματα, ακόμα και στρατηγικά σχέδια για το πως θα γίνει η επίθεση.


Λήψη νέων αναρτήσεων μέσω email:

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.