Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής

Μία απίστευτη εκδήλωση – κάλεσμα έχει ανέβει στο Facebook όπου προτρέπει τους χρήστες να κάνουν εισβολή στην Περιοχή 51 στη Νεβάδα για να δουν τους εξωγήινους.

Facebook

Πάνω από 630.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην εισβολή που διοργανώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στη στρατιωτική Περιοχή 51 στην Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου υποτίθεται ότι οι αρχές κρύβουν τους εξωγήινους που έχουν κατά καιρούς βρει.

Η ανάρτηση του καλέσματος για την ιδιότυπη εισβολή έγινε σε μία σελίδα του Facebook όπου την έχει δημιουργήσει ο χρήστης “SmyleeKun”, ο οποίος αρέσκεται να κάνει κωμικές αναρτήσεις.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εισβολή στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» και καλεί τους χρήστες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε ένα “τρέξιμο Naruto” (πρόκειται για ένα είδους τρεξίματος, ιαπωνικής εμπνεύσεως, όπου τρέχετε με τα χέρια απλωμένα προς τα πίσω και τα κεφάλια προς τα εμπρός).

Η σελίδα αναφέρει ότι «Μπορούμε να τρέξουμε ταχύτερα από τις σφαίρες τους. Πάμε να δούμε τους εξωγήινους». Η μυστηριώδης Περιοχή 51 είναι το επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας εδώ και δεκαετίες και πολλοί πιστεύουν ότι εκεί η αμερικανική κυβέρνηση αποθηκεύει τα μυστικά της για τους εξωγήινους και τα UFO.

Φυσικά στην συζήτηση της εκδήλωσης μπορείτε να απολαύσετε κάθε λογής παραλογισμό, κωμικά σχόλια, σοβαροφανή επιχειρήματα, ακόμα και στρατηγικά σχέδια για το πως θα γίνει η επίθεση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).