Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής

Μία απίστευτη εκδήλωση – κάλεσμα έχει ανέβει στο όπου προτρέπει τους χρήστες να κάνουν εισβολή στην Περιοχή 51 στη Νεβάδα για να δουν τους εξωγήινους.

Facebook

Πάνω από 630.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην εισβολή που διοργανώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στη στρατιωτική Περιοχή 51 στην Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου υποτίθεται ότι οι αρχές κρύβουν τους εξωγήινους που έχουν κατά καιρούς βρει.

Η ανάρτηση του καλέσματος για την ιδιότυπη εισβολή έγινε σε μία σελίδα του Facebook όπου την έχει δημιουργήσει ο χρήστης “SmyleeKun”, ο οποίος αρέσκεται να κάνει κωμικές αναρτήσεις.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εισβολή στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» και καλεί τους χρήστες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε ένα “τρέξιμο ” (πρόκειται για ένα είδους τρεξίματος, ιαπωνικής εμπνεύσεως, όπου τρέχετε με τα χέρια απλωμένα προς τα πίσω και τα κεφάλια προς τα εμπρός).

Η σελίδα αναφέρει ότι «Μπορούμε να τρέξουμε ταχύτερα από τις σφαίρες τους. Πάμε να δούμε τους εξωγήινους». Η μυστηριώδης Περιοχή 51 είναι το επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας εδώ και δεκαετίες και πολλοί πιστεύουν ότι εκεί η αμερικανική αποθηκεύει τα μυστικά της για τους εξωγήινους και τα .

Φυσικά στην συζήτηση της εκδήλωσης μπορείτε να απολαύσετε κάθε λογής παραλογισμό, κωμικά σχόλια, σοβαροφανή επιχειρήματα, ακόμα και στρατηγικά σχέδια για το πως θα γίνει η .

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).