Κάλεσμα στο Facebook για εισβολή στην περιοχή 51 της Αμερικής

Μία απίστευτη εκδήλωση – κάλεσμα έχει ανέβει στο Facebook όπου προτρέπει τους χρήστες να κάνουν εισβολή στην Περιοχή 51 στη Νεβάδα για να δουν τους εξωγήινους.

Facebook

Πάνω από 630.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής, έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην εισβολή που διοργανώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, στη στρατιωτική Περιοχή 51 στην Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου υποτίθεται ότι οι αρχές κρύβουν τους εξωγήινους που έχουν κατά καιρούς βρει.

Η ανάρτηση του καλέσματος για την ιδιότυπη εισβολή έγινε σε μία σελίδα του Facebook όπου την έχει δημιουργήσει ο χρήστης “SmyleeKun”, ο οποίος αρέσκεται να κάνει κωμικές αναρτήσεις.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Εισβολή στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» και καλεί τους χρήστες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε ένα “τρέξιμο Naruto” (πρόκειται για ένα είδους τρεξίματος, ιαπωνικής εμπνεύσεως, όπου τρέχετε με τα χέρια απλωμένα προς τα πίσω και τα κεφάλια προς τα εμπρός).

Η σελίδα αναφέρει ότι «Μπορούμε να τρέξουμε ταχύτερα από τις σφαίρες τους. Πάμε να δούμε τους εξωγήινους». Η μυστηριώδης Περιοχή 51 είναι το επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας εδώ και δεκαετίες και πολλοί πιστεύουν ότι εκεί η αμερικανική κυβέρνηση αποθηκεύει τα μυστικά της για τους εξωγήινους και τα UFO.

  Πώς να ξεκλειδώσετε και να παίξετε ένα κρυφό σκάκι στο Facebook Messenger

Φυσικά στην συζήτηση της εκδήλωσης μπορείτε να απολαύσετε κάθε λογής παραλογισμό, κωμικά σχόλια, σοβαροφανή επιχειρήματα, ακόμα και στρατηγικά σχέδια για το πως θα γίνει η επίθεση.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  61  =  69

Previous Story

Το Facebook θα καταβάλει 5 δις δολάρια για το σκάνδαλο Cambridge Analytica

Next Story

Windows 10 1903 Upgrade η Microsoft αφαιρεί 3 blocks