Microsoft Edge (Chromium) Stable διαθέσιμο για λήψη

Η Microsoft συνεχίζει να αναπτύσσει τη νέα εφαρμογή περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium. Όμως κανείς δεν περίμενε να δούμε το σταθερό build τόσο σύντομα.

Τα download links για την stable έκδοση του Microsoft Edge κυκλοφορούν ήδη, από τις υπάρχουσες εκδόσεις για Canary, Dev και Beta.

Επισήμως, μόνο οι τρεις τελευταίες εκδόσεις του Μicrosoft Edge είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, με την Canary να κυκλοφορεί ενημερωμένη κάθε μέρα, ενώ η έκδοση Dev φέρνει νέες βελτιώσεις κάθε εβδομάδα. Το build Beta προσφέρει ενημερώσεις κάθε έξι εβδομάδες.Microsoft Edge

Η Microsoft μέχρι στιγμής δεν έχει αναφέρει τίποτα για την σταθερή έκδοση του Μicrosoft Edge και δεν έχει ανακοινώσει κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όμως ανακοίνωσε το TechDows, μια αναζήτηση στην Google για τον όρο “Microsoft Edge stable” οδηγεί τους χρήστες στο επίσημο download link της σταθερής έκδοσης του Μicrosoft Edge που είναι αποθηκευμένη στους διακομιστές της Microsoft. Το νέο δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμα στη του προγράμματος Μicrosoft Edge Insider.Microsoft Edge

Κάνοντας στο πρώτο αποτέλεσμα της Google θα αρχίσει η λήψη της υποτιθέμενης σταθερής έκδοσης του Microsoft Εdge. Η εφαρμογή θα κατέβει και θα εγκατασταθεί σωστά, ενώ η έκδοση του προγράμματος περιήγησης είναι 78.0.276.19. Τα πάντα φαίνεται να τρέχουν σωστά και ο έλεγχος για ενημερώσεις φαίνεται να λειτουργεί καλά, χωρίς κάποιο σφάλμα.

Ο Edge που βασίζεται στον Chromium αναμένεται να αντικαταστήσει την τρέχουσα έκδοση Edge στα Windows 10 με την κυκλοφορία της ενημέρωσης 20H1. Αυτή η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020 – σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Microsoft.

Περιμένουμε ακόμα την επίσημη ανακοίνωση για τον Edge με βάση τον Chromium, και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει.

Direct download link

______________________

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Προσοχή στο άρθρο σας αν ο χρήστης πάει στο link που υπάρχει στο google search με Microsoft edge stable που υπάρχει στο άρθρο σας αυτό δεν είναι το final αλλά κάποια dev version σπασμένη που χαλάει τον broswer αντικαθιστά τον classic και αφαιρεί την δυνατότητα uninstall.

    Το σωστό link είναι αυτό που δίνεται στο τέλος του άρθρου σας αλλά δεν είναι το ίδιο

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).