Τρία εκπληκτικά θέματα 4K για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα τρία νέα 4Κ Premium θέματα για τους χρήστες των Windows 10. Αυτά είναι τα Bending Light, World of Bamboo, και Surfboardsο, όλα γεμάτα από εκπληκτικές ταπετσαρίες.

Το πρώτο από τα τρία νέα θέματα της Microsoft που απευθύνονται στους χρήστες των Windows 10 ονομάζεται Surfboards . Διαβάζουμε από την περιγραφή του :

Ρίξτε μια ματιά στον κόσμο των κοντών και μακριών σανίδων, από αυτό το premium σετ με 16 4Κ εικόνες, δωρεάν για τα θέματα των Windows 10. Αυτές οι εικόνες πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας.

Αν σας αρέσει μπορείτε να το κατεβάσετε από το Microsft Store, από εδώ.

Δεύτερο θέμα είναι το Bending Light


Εξετάστε τα στοιχεία του διαθλαστικού και του ανακλαστικού φωτός καθώς εισέρχεται και εξέρχεται από διάφορα πρίσματα, σε αυτό το premium σύνολο αποτελούμενο από 18 εικόνες των 4k.

Κάντε λήψη του θέματος Bending Light από εδώ.

Το τρίτο θέμα ονομάζετε World of Bamboo.


Διαβάζουμε από την περιγραφή: Το μπαμπού, ένα από τα φυτά που αναπτύσσονται πολύ γρήγορα, χρησιμοποιείται στην κατασκευή, στα υφάσματα, στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, στα τρόφιμα, στα μουσικά όργανα και πολλά άλλα. Εξερευνήστε μερικές δημιουργίες με μπαμπού σε αυτό το σετ με 20 εικόνες σε ποιότητα 4k.

Κάντε λήψη του θέματος World of Bamboo από εδώ.

Αφού κατεβάσετε κάποιο από τα θέματα, για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να πάτε Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *