Google News νέο hub μόνο για τον COVID 19

Νέα λειτουργία από το Google News. Τα νέα για τον κοροναϊό κατακλύζουν το δια, αλλά συνήθως θα πρέπει να τα “κοσκινίσουμε” για να βρούμε τι αξίζει πραγματικά. Για να βοηθηθούν οι χρήστες να ενημερώνονται για τον COVID 19 από αξιόπιστες πηγές, η Google δημιούργησε ένα κέντρο (hub) COVID-19 στο Google News.

google news

Το νέο hub της Google εμφανίζει ειδήσεις από έγκυρες παγκόσμιες και τοπικές πηγές για να βοηθήσει τους αναγνώστες να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες οδηγίες για τον ιό. Μπορείτε να επιλέξετε από ποιες περιοχές επιθυμείτε να ενημερώνεστε.

Μπορείτε επίσης να επισημάνετε ιστορίες από πολλά διαφορετικά θέματα όπως η οικονομία, η υγεία και τα α και να βλέπετε τα αποτελέσματα από τις τοπικά νέα. Σε αυτά τα νέα θα συμπεριλαμβάνονται και τα tweets από τις τοπικές αρχές.

Η Google αναφέρει ότι προσπαθεί να αναπτύξει μια πολύ εξειδικευμένη λειτουργία ελέγχου των γεγονότων για να σταματήσει κάθε παραπληροφόρηση που αφορά τον ιό. Προς το παρόν εξακολουθεί να πειραματίζεται με τον τρόπο εφαρμογής αυτής της .

covid 19 coogle news

Στο μεταξύ, το νέο hub coronavirus είναι διαθέσιμο για iOS, Android αλλά και στο ιστό σε περισσότερες από 20 χώρες και θα διατεθεί σε περισσότερες τις ερχόμενες εβδομάδες.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον νέο κόμβο coronavirus της Google (στα Ελληνικά) από εδώ ή να διαβάσετε περισσότερα για τις νέες λειτουργίες από τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://blog.google/products/news/ways-stay-informed-coronavirus-news/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).