Windows 10 May 2020 Update θα καθυστερήσει η κυκλοφορία

Η Microsoft έχει ολοκληρώσει την επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των 10 και είναι θέμα χρόνου να προωθήσει το RTM build σε όλες τις συσκευές.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε όλοι ότι η διάθεση θα ξεκινούσε κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα, αλλά χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Windows 10

Η Mary Jo Foley του ZDNet μια πολύ αξιόπιστη αναλύτρια της Microsoft, είχε αναφέρει κάποια στιγμή ότι το May 2020 GA (Γενική Διαθεσιμότητα από το General Availability) είχε προγραμματιστεί για στις 12 Μαΐου, αλλά όπως φαίνεται το πρόγραμμα της εταιρείας έχει αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του Windows 10 May 2020 Update, ή η 2004, θα μπορούσε να είναι η 28η Μαΐου, καθώς η Microsoft αποφάσισε να την καθυστερήσει περίπου δύο εβδομάδες λόγω μιας ευπάθειας zero-day στο λειτουργικό σύστημα.

Παρόλο που δεν υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες λεπτομέρειες προς το παρόν, πιστεύεται ότι η Microsoft αυτή τη φορά θέλει τα πάντα να είναι άψογα, οπότε ο στόχος της είναι να επιλύσει τα γνωστά θέματα πριν από την αποστολή του RTM στους OEMs.

Όπως εξηγεί η Mary Jo Foley, μια καθυστέρηση δεν αποτελεί απαραίτητα έκπληξη δεδομένης της συγκυρίας με τον COVID 19. Πάρα πολλοί άνθρωποι εργάζονται  από το σπίτι, και έτσι η ανάπτυξη και η δοκιμή σφαλμάτων μερικές φορές προχωρά πολύ πιο αργά από ό, τι πριν. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα να επηρεαστεί και η κυκλοφορία της επόμενης μεγάλης ς των Windows 10.

Προς το παρόν, η Microsoft δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Windows 10 May 2020 Update, αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε την επερχόμενη έκδοση, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insider και να κατεβάσετε το ISO από το Release Preview ring. Η Microsoft έχει διαθέσει ήδη αυτή την έκδοση από τον Απρίλιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).