Το Edge κατηγορείται ότι εισάγει δεδομένα από το Firefox

Χρήστες στο κατηγορούν το Edge ότι εισάγει δεδομένα από τον Firefox χωρίς την άδεια τους. Ο πόλεμος των browsers καλά κρατεί.

 

Microsoft Edge

Η Microsoft ξεκίνησε την αυτόματη διάθεση του νέου προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium σε συσκευές και, όπως φαίνεται, αυτή την προσέγγιση της ς δεν αρέσει σε όλους.

Στην περίπτωση των χρηστών του Firefox, ορισμένοι ανακάλυψαν ότι το νέο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Windows 10, το οποίο αποστέλλεται στις συσκευές τους μέσω του Windows Update, μερικές φορές εισάγει δεδομένα που υπάρχουν στην του , ακόμη και αν αυτοί δεν του έχουν δώσει την άδεια.

Μερικοί χρήστες του Firefox που αποφάσισαν να σταματήσουν την αρχική διαδικασία εγκατάστασης του , ανακάλυψαν ότι παρά τον πρόωρο τερματισμό του οδηγού, το πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφει ακόμα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί από το πρόγραμμα περιήγησης του Mozilla.

Και το αστείο είναι ότι στο Reddit το οποίο ανήκει στην Microsoft, αρκετοί χρήστες επιβεβαίωσαν ότι αυτή η συμπεριφορά συνέβη και στους υπολογιστές τους.

Η Microsoft δεν έχει ακόμα αναφερθεί σε αυτές τις καταγγελίες, οπότε προς το παρόν δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί η Edge εισάγει δεδομένα από το Firefox, παρά του ότι χρήστες τερματίζουν τον αρχικό οδηγό εγκατάστασης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).