Το Edge κατηγορείται ότι εισάγει δεδομένα από το Firefox

Χρήστες στο Reddit κατηγορούν το Microsoft Edge ότι εισάγει δεδομένα από τον Firefox χωρίς την άδεια τους. Ο πόλεμος των browsers καλά κρατεί.

 

Microsoft Edge

Η Microsoft ξεκίνησε την αυτόματη διάθεση του νέου προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium σε συσκευές Windows 10 και, όπως φαίνεται, αυτή την προσέγγιση της εταιρείας δεν αρέσει σε όλους.

Στην περίπτωση των χρηστών του Firefox, ορισμένοι ανακάλυψαν ότι το νέο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης Windows 10, το οποίο αποστέλλεται στις συσκευές τους μέσω του Windows Update, μερικές φορές εισάγει δεδομένα που υπάρχουν στην εφαρμογή του Mozilla, ακόμη και αν αυτοί δεν του έχουν δώσει την άδεια.

Μερικοί χρήστες του Firefox που αποφάσισαν να σταματήσουν την αρχική διαδικασία εγκατάστασης του Microsoft Edge, ανακάλυψαν ότι παρά τον πρόωρο τερματισμό του οδηγού, το πρόγραμμα περιήγησης αντιγράφει ακόμα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί από το πρόγραμμα περιήγησης του Mozilla.

Και το αστείο είναι ότι στο Reddit το οποίο ανήκει στην Microsoft, αρκετοί χρήστες επιβεβαίωσαν ότι αυτή η συμπεριφορά συνέβη και στους υπολογιστές τους.

  Facebook στο δικαστήριο για τα like

Η Microsoft δεν έχει ακόμα αναφερθεί σε αυτές τις καταγγελίες, οπότε προς το παρόν δεν είναι ακόμη γνωστό γιατί η Edge εισάγει δεδομένα από το Firefox, παρά του ότι χρήστες τερματίζουν τον αρχικό οδηγό εγκατάστασης.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

6  +  3  =  

Previous Story

Windows 10 σφάλμα εξαναγκάζει επανεκκινήσεις

Next Story

Julian Assange νέο κατηγορητήριο τον εμπλέκει με την LulzSec