Facebook Accounts Center Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

Το μόλις διευκόλυνε την ταυτόχρονη διαχείριση των λογαριασμών σας στο Facebook, το Messenger και το Instagram. Το νέο Κέντρο Λογαριασμών του Facebook (Facebook Center) δίνει περισσότερο έλεγχο στους λογαριασμούς σας σε κάθε πλατφόρμα.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να δοκιμάζει το νέο Κέντρο Λογαριασμών σε μια ανάρτηση στο blog τους. Το Κέντρο Λογαριασμών είναι ένα που σας επιτρέπει να ελέγχετε ταυτόχρονα τους λογαριασμούς σας στο Facebook, το Instagram και το Messenger.

Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να έχετε ένα profil στο Facebook και το Instagram, καθώς και να μοιραστείτε την ίδια ιστορία και στις δύο πλατφόρμες. Το Κέντρο Λογαριασμών φέρνει επίσης το Single Sign On, μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας στο Facebook, το Messenger και το Instagram ταυτόχρονα.

Εάν θέλετε να έχετε το ίδιο όνομα και στις δύο πλατφόρμες, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε τη φωτογραφία του προφίλ και το όνομά σας. Έτσι όταν ενημερώνετε την εικόνα προφίλ ή το όνομά σας στο Facebook, θα αλλάζει αυτόματα στο Instagram.

Το Facebook σχεδιάζει να ενσωματώσει και το Facebook Pay στο Κέντρο Λογαριασμών κάποια στιγμή στα τέλη του 2020. Η προσθήκη του Facebook Pay θα βελτιώσει τη διαδικασία πληρωμής στο Facebook και το Instagram, επιτρέποντάς σας να κάνετε αγορές και δωρεές και στις δύο πλατφόρμες.

Σύμφωνα με το Facebook, η χρήση του νέου Κέντρου Λογαριασμών δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιεί τα σας. Η ανάρτηση αναφέρει ότι το Facebook θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για “εξατομίκευση των εμπειριών σε λογαριασμούς, στις λειτουργίες όπως οι προτεινόμενοι φίλοι.”

Το Κέντρο Λογαριασμών είναι μια προαιρετική δυνατότητα (προς το παρόν), αλλά μπορεί σίγουρα να αποδειχθεί χρήσιμο για όποιον θέλει να κάνει γρήγορες διασταυρώσεις.

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα επιτρέπει τεχνικά στο Facebook να συνδέσει τα δεδομένα χρήσης από τους λογαριασμούς σας στο Facebook το Instagram και αργότερα από το Facebook Pay. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το μεγαλύτερο θα σας γνωρίσει , γιατί θα διασταυρώσει τα προφίλ και θα συμπληρώσει κομα που λείπουν από το παζλ που ονομάζεται profiling.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).