Παίξτε 7 κρυφά παιχνίδια στο Android κινητό σας

Είστε κάπου χωρίς internet και βαριόσαστε; Δείτε πως μπορείτε να παίξτε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά κρυφά παιχνίδια από το Android κινητό σας και μέσα από Play Store της Google.

Εκτός από το παιχνίδι Cloud που υπάρχει στην εφαρμογή Αναζήτηση της Google και σας το παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, υπάρχουν και άλλα επτά (!) κρυφά παιχνίδια στο Android smartphone σας. Μπορείτε να τα δείτε και να τα παίξετε χωρίς να απαιτείται να έχετε σύνδεση στο Δια. Ουσιαστικά θα πρέπει να είστε εκτός σύνδεσης internet στο τηλέφωνό σας για να παίξετε τα παιχνίδια και να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας.

Τα παιχνίδια είναι τα Αερόστατο, Πασιέντζα, Φιδάκι, Whirlybird, Ναρκαλιευτής, Κρίκετ, Pac-. Με όλα αυτά σας εγγυόμαστε ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε που βρεθήκατε κάπου χωρίς . Όλα υπάρχει σε οποιοδήποτε Android κινητό, ανεξαρτήτου μάρκας. Ουσιαστικά είναι ενσωματωμένα στην εφαρμογή Play Store της Google που με την σειρά της είναι έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένη σχεδόν όλα τα Android κινητά, οπότε μπορείτε να το απολαύσετε σχεδόν παντού.

Εάν θέλετε να τα δείτε και να τα παίξετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Πρώτα απενεργοποιήστε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, απενεργοποιήστε τα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi, απενεργοποιήστε τη λειτουργία Wi-Fi.

Βήμα 2α. Στην αρχική οθόνη του κινητού σας ανοίξτε την εφαρμογή Play Store.

Βήμα 2β. Πληκτρολογήστε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης του Play Store. Το κείμενο δεν έχει σημασία καθώς η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένη και η εφαρμογή πρόκειται να εμφανίσει την σελίδα “Είστε εκτός Σύνδεσης”, την οποία ουσιαστικά θέλετε να αποκαλύψετε για να δείτε τα μυστικά παιχνίδια.

Βήμα 3. Μόλις πληκτρολογήσετε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης της Google και αγγίξετε το εικονίδιο αναζήτησης, η εφαρμογή Google θα εμφανίσει μήνυμα ότι είστε εκτός σύνδεσης.

Στην ίδια σελίδα θα δείτε την προτροπή “Παίξτε ενώ περιμένετε” με το Android να σας προτείνει τρία παιχνίδια για να παίξετε. Τα Αερόστατο, Πασιέτζα, και Φιδάκι. Μπορείτε να πατήσετε όποιο θέλετε για να παίξετε άμεσα.

Βήμα 4. Όμως έχει κι άλλα. Για να δείτε κατεβείτε προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί “Άνοιγμα” δίπλα στο “Παιχνίδια Play”, που είναι κάτω από την επι “Περισσότερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης”.

Το κινητό σας θα σας δείξει μία νέα οθόνη με έξι παιχνίδια, τα Whirlybird, Ναρκαλιευτής, Φιδάκι, Πασιέντζα, Κρίκετ, Pac-man.  

 

Πατήστε όποιο θέλετε για παίξετε το παιχνίδι πλήρους οθόνης. Τα γραφικά είναι αρκετά ικανοποιητικά για να περάσετε τουλάχιστον την ώρα σας εκτός σύνδεσης. Δείτε ένα δείγμα από το Pac-Man:

Ίσως και να είναι μία λύτρωση αν βρεθείτε σε δεκαήμερη καραντίνα λόγω covid-19 και χωρίς διαδίκτυο !!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).