Παίξτε 7 κρυφά παιχνίδια στο Android κινητό σας


Είστε κάπου χωρίς internet και βαριόσαστε; Δείτε πως μπορείτε να παίξτε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά επτά κρυφά παιχνίδια από το Android κινητό σας και μέσα από Play Store της Google.

Εκτός από το κρυφό παιχνίδι Cloud που υπάρχει στην εφαρμογή Αναζήτηση της Google και σας το παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, υπάρχουν και άλλα επτά (!) κρυφά παιχνίδια στο Android smartphone σας. Μπορείτε να τα δείτε και να τα παίξετε χωρίς να απαιτείται να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ουσιαστικά θα πρέπει να είστε εκτός σύνδεσης internet στο τηλέφωνό σας για να παίξετε τα παιχνίδια και να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας.

Τα παιχνίδια είναι τα Αερόστατο, Πασιέντζα, Φιδάκι, Whirlybird, Ναρκαλιευτής, Κρίκετ, Pac-man. Με όλα αυτά σας εγγυόμαστε ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε που βρεθήκατε κάπου χωρίς διαδίκτυο. Όλα υπάρχει σε οποιοδήποτε Android κινητό, ανεξαρτήτου μάρκας. Ουσιαστικά είναι ενσωματωμένα στην εφαρμογή Play Store της Google που με την σειρά της είναι έτσι κι αλλιώς ενσωματωμένη σχεδόν όλα τα Android κινητά, οπότε μπορείτε να το απολαύσετε σχεδόν παντού.

Εάν θέλετε να τα δείτε και να τα παίξετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1. Πρώτα απενεργοποιήστε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, απενεργοποιήστε τα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi, απενεργοποιήστε τη λειτουργία Wi-Fi.

Βήμα 2α. Στην αρχική οθόνη του κινητού σας ανοίξτε την εφαρμογή Play Store.

Βήμα 2β. Πληκτρολογήστε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης του Play Store. Το κείμενο δεν έχει σημασία καθώς η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένη και η εφαρμογή πρόκειται να εμφανίσει την σελίδα “Είστε εκτός Σύνδεσης”, την οποία ουσιαστικά θέλετε να αποκαλύψετε για να δείτε τα μυστικά παιχνίδια.

Βήμα 3. Μόλις πληκτρολογήσετε οτιδήποτε μέσα στο πλαίσιο Αναζήτησης της Google και αγγίξετε το εικονίδιο αναζήτησης, η εφαρμογή Google θα εμφανίσει μήνυμα ότι είστε εκτός σύνδεσης.

Στην ίδια σελίδα θα δείτε την προτροπή “Παίξτε ενώ περιμένετε” με το Android να σας προτείνει τρία παιχνίδια για να παίξετε. Τα Αερόστατο, Πασιέτζα, και Φιδάκι. Μπορείτε να πατήσετε όποιο θέλετε για να παίξετε άμεσα.

Βήμα 4. Όμως έχει κι άλλα. Για να δείτε κατεβείτε προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί “Άνοιγμα” δίπλα στο “Παιχνίδια Play”, που είναι κάτω από την επικεφαλίδα “Περισσότερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης”.

Το κινητό σας θα σας δείξει μία νέα οθόνη με έξι παιχνίδια, τα Whirlybird, Ναρκαλιευτής, Φιδάκι, Πασιέντζα, Κρίκετ, Pac-man.  

 

Πατήστε όποιο θέλετε για παίξετε το παιχνίδι πλήρους οθόνης. Τα γραφικά είναι αρκετά ικανοποιητικά για να περάσετε τουλάχιστον την ώρα σας εκτός σύνδεσης. Δείτε ένα δείγμα από το Pac-Man:

Ίσως και να είναι μία λύτρωση αν βρεθείτε σε δεκαήμερη καραντίνα λόγω covid-19 και χωρίς διαδίκτυο !!

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news