Βίντεο 3 δευτερολέπτων κρασάρει σχεδόν κάθε iPhone


Οι ιδιοκτήτες συσκευών με iOS καλύτερα να προσέχουν τα βίντεο που θέλουν να αναπαράγουν στην συσκευή τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο που μπορεί να “ρίξει” σχεδόν κάθε iPhone ή iPad σε τρία δευτερόλεπτα.

Το βίντεο έχει ανέβει στο YouTube, και αν παίξετε το .mp4 στο Safari σε οποιαδήποτε συσκευή με iOS το σύστημα θα αρχίσει να επιβραδύνει σημαντικά μέχρι που θα παγώσει εντελώς.iphone safari-ios

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι το βίντεο δεν τερματίζει άμεσα την λειτουργία του iPhone σας. Χρειάζεται γύρω στα 15 με 30 δευτερόλεπτα για να αρχίσει να επηρεάζει τη συσκευή σας, καθιστώντας τη σταδιακά εντελώς άχρηστη. Μετά το μόνο που σας σώζει είναι ένα hard reset.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πως το συγκεκριμένο βίντεο προκαλεί τη δυσλειτουργία, αλλά η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι το κλιπ είναι κάποιο κατεστραμμένο αρχείο που προκαλεί διαρροές μνήμης όταν φορτώνεται στο Safari.

Να αναφέρουμε ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί σε παλαιότερες συσκευές (δοκιμάστηκε σε iPhone 4 που τρέχει με iOS 7.1.2 και η συσκευή συνέχισε να λειτουργεί).

To επίμαχο video:

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news