Το 50% των χρηστών σχεδιάζει να αναβαθμιστεί στα Windows 11

Σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση, πάνω από τους μισούς χρήστες των Windows σχεδιάζουν να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 11, άσχετα αν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις του νέου λειτουργικού.

windows 11 1 4

Μια νέα δημοσκόπηση από το Windows Report, προσπαθεί να βολιδοσκοπήσει τη στάση των χρηστών απέναντι στα Windows 11. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους θα αναβαθμίσουν στα Windows 11, όταν αυτό βγει σε stable έκδοση.

Οι ερωτηθέντες συμμετέχοντες φαίνεται να είναι λάτρεις των Windows, καθώς το 51% των ερωτηθέντων είναι ήδη Windows Insiders. Ένα επιπλέον 17% δεν είναι Insiders τώρα, αλλά σκοπεύουν να δοκιμάσουν τα Windows 11, πριν από την κυκλοφορία τους.

windows 11 insider 1

Νέες δυνατότητες
Η δημοσκόπηση ζήτησε επίσης την αξιολόγηση των νέων δυνατοτήτων των Windows 11, σε μια προσπάθεια να καθορίσουν ποια είναι η αγαπημένη τους νέα δυνατότητα. Παραδόξως, το κεντρικό μενού Έναρξη, που γκρινιάζανε όλοι από την αρχή, βγήκε πρώτο με το 35% των ψήφων.

Η εγγενής υποστήριξη για εφαρμογές Android κέρδισε τη δεύτερη μεγαλύτερη ψήφο με 26%. Το Xbox Game Pass και το Auto HDR ομαδοποιήθηκαν και έλαβαν το 13% των ψήφων.

  Μια πρώτη αξιολόγηση του Microsoft Edge των Windows 10 build 10158

Ελάχιστες απαιτήσεις
Ενώ η δημοσκόπηση δείχνει μια συνολική θετική άποψη για τα Windows 11, δεν είναι όλα καλά νέα για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Οι υπολογιστές σχεδόν του ενός τετάρτου των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση δεν περνούν τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11 ή δεν μπορούν να περάσουν το τεστ PC Health Check.

Πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δεν γνωρίζουν εάν ο υπολογιστής τους πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις. Αυτός ο τελικός αριθμός πιθανότατα σχετίζεται με το γεγονός ότι το 42% των ερωτηθέντων δεν γνωρίζουν τι είναι το τσιπ TPM.

Εμφάνιση.
Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι διχασμένοι με την εμφάνιση των Windows 11. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους (53%) λένε ότι τα Windows 11 φαίνονται εκπληκτικά και ότι ανυπομονούν να τα εγκαταστήσουν.

Περίπου ένας στους πέντε (21%) των ερωτηθέντων λέει ότι είναι αρκετά παρόμοιο με τα Windows 10. Ένα μικρότερο αλλά σημαντικό τμήμα των ανθρώπων (13%) δήλωσε ότι δεν τους αρέσει η εμφάνιση των Windows 11.

  Τα Windows 10 υπάρχουν στα Windows 7, 8 και 8.1

windows 11 insider dev 4a

Αφή
Τα Windows 11 επικεντρώνονται ξανά στην αφή και φαίνεται ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να το δοκιμάσουν. Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων είναι πρόθυμοι να στραφούν σε μια συσκευή αφής όταν κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 11.000 χρήστες σε 177 χώρες. Από αυτούς που συμμετείχαν, το 89% είναι χρήστες Windows 10. Αλήθεια, εσείς τι θα κάνετε?

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Microsoft,Windows 11

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  43  =  48