5η Web World Expo 24-25 Οκτωβρίου 2015 στο Ζάππειο Μέγαρο

Σε δυο εβδομάδες, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η σημαντική έκθεση τεχνολογίας .Web World Expo

Oι επιχειρήσεις που, με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις οι οποίες στηρίζουν την επιχειρηματικότητα μέσω του Internet, των και των φορητών συσκευών.

Η διοργάνωση του Web τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επικοινωνία της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν τις ενέργειες τους για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς τεχνολογίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων κ.ά.

Επίσης, τη διοργάνωση στηρίζουν στην επικοινωνία με το ευρύ επιχειρηματικό κοινό τα παρακάτω ΜΜΕ:

Εν Λευκώ, capital.gr, e-Pc Magazine, ΚINHTA NEA, Techblog.gr, Zougla.gr, Deasy.gr, joomla.gr, περιοδικό “OnLine”, Techunit.gr, itech4u.gr, Marketing Week, Net Fax, , tromaktiko.gr, mykosmos, neolaia.gr, alive, Weekend Express, κ.ά.

  Microsoft Defender βλέπει σαν malware εφαρμογές Electron ή Chromium

Στο πλαίσιο της έκθεσης Web World Expo, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που συμπληρώνει την έκθεση και φέτος εστιάζει στην παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών τις οποίες εφάρμοσαν ελληνικές επιχειρήσεις, με την υιοθέτηση λύσεων προηγμένης τεχνολογίας στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον σύνδεσμο http://www.webworldexpo.gr/index.php/the-conference

• Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται επαγγελματική κάρτα, καθώς απευθύνεται σε επαγγελματίες

• Η παρακολούθηση του συνεδρίου κοστίζει 20€ / άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης (www.webworldexpo.gr) και του διοργανωτή (info[at]verticom.gr) ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  8  =