Ενεργοποιήστε τα Windows 10 Creators Update με άδεια παλιών Windows

Τα κλειδιά άδειας χρήσης για τα Windows 7, 8 και 8.1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Creators Update, ακόμη και αν η Microsoft έχει «επίσημα» σταματήσει την δωρεάν αναβάθμιση για τα Windows 10 από το καλοκαίρι του 2016.

Creators

Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρήστες θέλετε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα από τα Windows 7, 8, και 8.1 στην τελευταία έκδοση των Windows 10 δεν χρειάζεται να αγοράσετε κλειδί νέας άδειας για να ενεργοποιήσετε το νέο Windows OS, ούτε χρειάζεται να είχατε αναβαθμίσει πριν το καλοκαίρι του 2016 τα παλιά σας Windows.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Creators update και να πληκτρολογήστε το παλιό κλειδί άδειας χρήσης των Windows 7, 8 ή και 8.1 και να απολαύσετε το νέο σας λειτουργικό σύστημα.

Ενημερωτικά, όταν η Microsoft εγκαινίασε τα Windows 10, επέτρεψε στους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Windows μία περίοδο χάριτος ενός έτους όπου μπορούσατε να τα αναβαθμίσετε στα Windows 10 δωρεάν. με την λήξη αυτού του χρονικού διαστήματος οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η Microsoft δεν απενεργοποίησε αυτή τη λειτουργία, και ότι ήταν ακόμη σε θέση να εκτελέσουν μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 χρησιμοποιώντας τα κλειδιά άδειας των προγενέστερων εκδόσεων.

Η Microsoft στην ουσία, δεν μπλόκαρε ποτέ το μηχανισμό αναβάθμισης και παρέμεινε έτσι ακόμα και τώρα με τον ερχομό της νέας έκδοσης των Windows.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η λύση αυτή είναι νόμιμη για να αποκτήσετε τα Windows 10, ούτε σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα εμποδίσει ή δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.113 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).