Ενεργοποιήστε τα Windows 10 Creators Update με άδεια παλιών Windows

Τα κλειδιά άδειας χρήσης για τα , 8 και 8.1 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Update, ακόμη και αν η έχει «επίσημα» σταματήσει την αναβάθμιση για τα Windows 10 από το καλοκαίρι του .

Creators

Αυτό σημαίνει ότι όσοι θέλετε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα από τα Windows 7, 8, και 8.1 στην τελευταία έκδοση των Windows 10 δεν χρειάζεται να αγοράσετε κλειδί νέας άδειας για να ενεργοποιήσετε το νέο Windows OS, ούτε χρειάζεται να είχατε αναβαθμίσει πριν το καλοκαίρι του 2016 τα παλιά σας Windows.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows 10 Creators update και να πληκτρολογήστε το παλιό κλειδί άδειας χρήσης των Windows 7, 8 ή και 8.1 και να απολαύσετε το νέο σας λειτουργικό σύστημα.

Ενημερωτικά, όταν η Microsoft εγκαινίασε τα Windows 10, επέτρεψε στους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Windows μία περίοδο χάριτος ενός έτους όπου μπορούσατε να τα αναβαθμίσετε στα Windows 10 δωρεάν. με την λήξη αυτού του χρονικού διαστήματος οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η Microsoft δεν απενεργοποίησε αυτή τη , και ότι ήταν ακόμη σε θέση να εκτελέσουν μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 χρησιμοποιώντας τα κλειδιά άδειας των προγενέστερων εκδόσεων.

  Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα Windows ξεκινούν τους δίσκους από το C ;

Η Microsoft στην ουσία, δεν μπλόκαρε ποτέ το μηχανισμό αναβάθμισης και παρέμεινε έτσι ακόμα και τώρα με τον ερχομό της νέας έκδοσης των Windows.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η λύση αυτή είναι νόμιμη για να αποκτήσετε τα Windows 10, ούτε σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα εμποδίσει ή δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).