Windows 10 Creators Update πως μπορείτε να αναβαθμίσετε σήμερα

Η Microsoft θα ξεκινήσει να διαθέτει το Windows 10 Creators Update αν μια μη αυτόματη ενημέρωση αργότερα σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που επιθυμείτε να αναβαθμίσετε στο νέο θα είστε σε θέση να το κάνετε σήμερα και δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τις 11 Απριλίου, που θα διατεθεί μέσω του Windows Update.windows 10

Πως μπορείτε να αναβαθμίσετε;

Η εφαρμογή Windows Update Assistant που θα κυκλοφορήσει σήμερα από την Microsoft, θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία, αρχίζοντας από τη λήψη του ISO, την αποσυμπίεση του αρχείου και την του αναβαθμισμένου λειτουργικού συστήματος.

Τo Windows 10 Creators Update, όπως προαναφέραμε θα κυκλοφορήσει μέσω του Windows Update στις 11 Απριλίου, ενώ για τα smartphones θα αρχίσει κυκλοφορεί από τις 25 Απριλίου, αλλά ανάλογα με την περιοχή και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε.

Ο Βοηθός Ενημέρωσης ή Windows Update Assistant θα σαρώσει επίσης το σύστημα σας για να ελέγξει αν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης και για πιθανά ζητήματα συμβατότητας εφαρμογών, προσπαθώντας έτσι να προσδιορίσει αν ο υπολογιστής είναι έτοιμος για την εγκατάσταση του Windows 10 Creators Update.

Η Microsoft αναφέρει στη σελίδα λήψης του εργαλείου:

“Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει πρώτα να έχετε μια άδεια χρήσης για εγκατάσταση των Windows 10. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη και εκτέλεση του εργαλείου δημιουργίας μέσου.

  • Έχετε μια άδεια χρήσης για εγκατάσταση των Windows 10  και αναβαθμίζετε αυτόν τον υπολογιστή από τα Windows 7 ή τα Windows 8.1.
  • Πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα Windows 10 σε έναν υπολογιστή όπου έχετε ήδη ενεργοποιήσει επιτυχώς τα Windows 10.

Εάν εγκαθιστάτε τα Windows 10 σε έναν υπολογιστή με εγκατεστημένα τα ή τα Windows Vista ή εάν πρέπει να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης για την εγκατάσταση των Windοws 10 σε άλλον υπολογιστή, δείτε την ενότητα Χρήση του εργαλείου για τη δημιουργία μέσων εγκατάστασης (μονάδα flash USB, DVD, ή αρχείο ISO) για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε άλλον υπολογιστή παρακάτω.

Σημείωση: Προτού εγκαταστήσετε τα Windows 10, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας καλύπτει τις απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 10. Προτείνουμε επίσης να επισκεφτείτε την τοποθεσία web του κατασκευαστή του υπολογιστή σας για πληροφορίες σχετικά με ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης και με τη συμβατότητα του υλικού.

  1. Επιλέξτε το Λήψη εργαλείου και επιλέξτε Εκτέλεση. Πρέπει να είστε διαχειριστής για να εκτελέσετε αυτό το εργαλείο.
  2. Στη σελίδα Όροι άδειας, εάν αποδεχτείτε τους όρους της άδειας, επιλέξτε Αποδοχή.
  3. Στη σελίδα Τι θέλετε να κάνετε;, επιλέξτε Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή τώρα και κατόπιν επιλέξτε Επόμενο.
  4. Θα ξεκινήσει η λήψη του εργαλείου και στη συνέχεια θα εγκατασταθούν τα Windοws 10. Αυτός ο πίνακας δείχνει ποια έκδοση των Windows 10 θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Τα Windοws 10 Enterprise δεν είναι διαθέσιμα στο εργαλείο δημιουργίας μέσων. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο Κέντρο υπηρεσιών παραχώρησης πολλαπλών αδειών χρήσης.
  5. Το εργαλείο θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ρύθμισης των Windows 10 στον υπολογιστή σας. Κατά τη ρύθμιση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισάγετε έναν αριθμό- προϊόντος.
    • Αν δεν έχετε άδεια χρήσης για εγκατάσταση των Windows 10 και δεν έχετε κάνει στο παρελθόν σε Windows 10, μπορείτε να αγοράσετε ένα αντίγραφο των Windows 10. Ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.microsoft.com/el-gr/windows/get-windows-10.
    • Αν είχατε κάνει στο παρελθόν αναβάθμιση σε Windοws 10 σε αυτόν τον υπολογιστή και πραγματοποιείτε επανεγκατάσταση, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε αριθμό-κλειδί προϊόντος. Το αντίγραφο των Windοws 10 που διαθέτετε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αργότερα με χρήση της ψηφιακής σας άδειας.
  6. Όταν τα Windows 10 είναι έτοιμα για εγκατάσταση, θα δείτε μια ανακεφαλαίωση των όσων έχετε επιλέξει και τί θα διατηρηθεί κατά την αναβάθμιση. Επιλέξτε Αλλαγή των στοιχείων που θα διατηρηθούν για να ρυθμίσετε εάν επιθυμείτε τη Διατήρηση των προσωπικών αρχείων και εφαρμογών ή τη Διατήρηση μόνο των προσωπικών αρχείων ή επιλέξτε να μην διατηρήσετε Τίποτα κατά την αναβάθμιση.
  7. Αποθηκεύστε και κλείστε τυχόν ανοικτές εφαρμογές και ανοικτά αρχεία και μόλις τελειώσετε, επιλέξτε Εγκατάσταση.
  8. Ενδέχεται να χρειαστεί κάποιος χρόνος για την εγκατάσταση των Windows 10 και ο υπολογιστής σας θα επανεκκινήσει μερικές φορές. Φροντίστε να μην τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή σας.”

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη χρήση του εργαλείου και να το κατεβάσετε όταν διατεθεί από την εταιρεία, από το παρακάτω link:

Λήψη του Εργαλείου

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).