Το Adobe Firefly είναι πλέον ανοιχτό για παγκόσμια χρήση

Το Adobe Firefly έφτασε τις 1 δις εικόνες, υποστηρίζει 100 γλώσσες και είναι πλέον ανοιχτό για παγκόσμια χρήση.

adobe firefly

Η δημιουργία εικόνων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης έχει γίνει πλέον θεσμός, και στο παιχνίδι έχει μπει και η Adobe με το beta και δωρεάν προς το παρόν, πρόγραμμά της Firefly.

Το Firefly μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εικόνων από κείμενο προτροπής, την προσθήκη ή την αφαίρεση στοιχείων από χρησιμοποιώντας το Generative Fill και για την δημιουργία λέξεων και φράσεων σε διάφορα στυλ.

adobe firefly 1

Οι εικόνες που παράγονται μπορούν να κατέβουν, σε μεγάλη ανάλυση χωρίς υδατογράφημα παρά μόνο ένα γωνιακό σήμα της Adobe, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση χωρίς την άδεια της εταιρείας.

adobe firefly 3

Σε μια δήλωση της Adobe την Τετάρτη 12 Ιουλίου, η εταιρεία είπε ότι τώρα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικόνες και κειμένου στην αυτόνομη διαδικτυακή υπηρεσία Firefly χρησιμοποιώντας την τοπική τους γλώσσα. Αυτή η υπηρεσία θα μεταφραστεί πλέον σε 20 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Πορτογαλικών, Ιαπωνικών, Ισπανικών, Γαλλικών και Γερμανικών.

Όμως το Adobe Firefly κατανοεί τα μηνύματα κειμένου σε 100 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών. Η διεπαφή χρήστη του λογισμικού είναι πλέον διαθέσιμη σε 20 γλώσσες (όχι στα Ελληνικά), αλλά το κείμενο προτροπής για να δημιουργηθεί μία εικόνα μπορεί να είναι και στα Ελληνικά.

adobe firefly 2

Το Firefly έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο. Από τότε, η Adobe το έχει προσθέσει στο Illustrator, στο Photoshop και στο Express. Επειδή το Firefly εκπαιδεύεται σε ένα σύνολο φωτογραφιών που αποτελούν μέρος της προσφοράς φωτογραφιών στο στοκ της Adobe, σε αντίθεση με άλλους συμμετέχοντες σε αυτήν την αγορά, η Adobe μπορεί να εγγυηθεί ότι οι εικόνες που παράγουν οι εταιρείες χρησιμοποιώντας το Firefly είναι ασφαλείς για εμπορική χρήση.

Από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα ο ιστότοπος της Firefly και το Photoshop, έχουν δημιουργήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο εικόνες, σύμφωνα με την εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Firefly,Adobe,τεχνητή,νοημοσύνη

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).