Κρίσιμες ενημερώσεις για το Adobe Flash Player


H Adobe κυκλοφορήσει χθες νέα patches ασφαλείας για συνολικά εννέα προϊόντα της. Φυσικά το Adobe Flash Player δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά, και ακολουθούν, ColdFusion Builder, InDesign κα.

Ένα από τα πιο κρίσιμα patches, είναι ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας APSB16-39 που είναι διαθέσιμη για το Adobe Flash Player. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει 16 σφάλματα ασφαλείας στο Flash, ένα από τα οποία θα μπορούσε να επιτρέψει την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα αν αξιοποιηθεί με επιτυχία.Adobe Flash Player

Η Adobe επιβεβαίωσε μάλιστα ότι έχει ήδη δει επιθέσεις που προσπαθούν να επωφεληθούν την συγκεκριμένη ευπάθεια. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες του Flash Player θα πρέπει να δώσουν άμεση προτεραιότητα στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου patch. Η ενημερωμένη έκδοση του Flash Player είναι η 24.0.0.186.

Για τα προϊόντα Adobe Flash Player Desktop Runtime, Google Chrome, Microsoft Edge, και Internet Explorer 11 η σοβαρότητα της ενημέρωσης έχει βαθμολογηθεί με “1” (την υψηλότερη βαθμολογία προτεραιότητας που διατίθεται στις επιδιορθώσεις της Adobe), ενώ το Adobe Flash Player για Linux έχει βαθμολογηθεί με “3.”

Στην περίπτωση των χρηστών που τρέχουν Internet Explorer και Edge, η ενημέρωση του Flash Player θα αποσταλεί μέσω του Windows Update, καθώς η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από το παρακάτω link:

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

https://get.adobe.com/flashplayer/


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news