Κρίσιμες ενημερώσεις για το Adobe Flash Player

H Adobe κυκλοφορήσει χθες νέα ασφαλείας για συνολικά εννέα προϊόντα της. Φυσικά το Adobe Player δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτά, και ακολουθούν, Builder, InDesign κα.

Ένα από τα πιο κρίσιμα patches, είναι ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας APSB16-39 που είναι διαθέσιμη για το Adobe Flash Player. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει 16 σφάλματα ασφαλείας στο Flash, ένα από τα οποία θα μπορούσε να επιτρέψει την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα αν αξιοποιηθεί με επιτυχία.Adobe Flash Player

Η Adobe επιβεβαίωσε μάλιστα ότι έχει ήδη δει επιθέσεις που προσπαθούν να επωφεληθούν την συγκεκριμένη ευπάθεια. Είναι αυτονόητο ότι οι χρήστες του Flash Player θα πρέπει να δώσουν άμεση προτεραιότητα στην εγκατάσταση του συγκεκριμένου patch. Η ενημερωμένη έκδοση του Flash Player είναι η 24.0.0.186.

Για τα προϊόντα Adobe Flash Player Desktop Runtime, Chrome, Microsoft Edge, και Explorer 11 η σοβαρότητα της ενημέρωσης έχει βαθμολογηθεί με “1” (την υψηλότερη βαθμολογία προτεραιότητας που διατίθεται στις επιδιορθώσεις της Adobe), ενώ το Adobe Flash Player για έχει βαθμολογηθεί με “3.”

  ΕΕ: χαστούκι στο App Store της Apple και όχι μόνο

Στην περίπτωση των χρηστών που τρέχουν Internet Explorer και Edge, η ενημέρωση του Flash Player θα αποσταλεί μέσω του Update, καθώς η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από το παρακάτω link:

https://get.adobe.com/flashplayer/

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).