Αναβάθμιση σε Windows 11 θα είναι δωρεάν;

Όταν η κυκλοφόρησε τα 10, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν αναβαθμίσεις για συσκευές με Windows 7 και Windows 8.1, υπό την προϋπόθεση ότι είχαν ενεργοποιηθεί με κάποια γνήσια άδεια.

Ένας βασικός λόγος για τις δωρεάν αναβαθμίσεις ήταν το 1 δισεκατομμύριο συσκευές με Windows 10 που είχε σαν στόχο η Microsoft, τoν οποία δεν κατάφερε να πιάσει στον προβλεπόμενο χρόνο. Ακόμα και σήμερα όμως, είναι δυνατή η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 από Windows 7 ή Windows 8.1.

Τα , το επόμενο λειτουργικό της Microsoft, υποτίθεται ότι θα φέρει πολλά σημαντικά στοιχεία. Ένα ερώτημα που έχουν πολλοί, είναι αν η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν.

windows

Η Microsoft δεν έχει αναφέρει κάτι για το αν οι αναβαθμίσεις σε Windows 11 από παλαιότερα συστήματα των Windows θα είναι δωρεάν ή όχι.

Αυτό που γνωρίζουμε ήδη (έχει επιβεβαιωθεί) είναι ότι θα υποστηρίζονται αναβαθμίσεις όχι μόνο από τα Windows 10, αλλά και από συσκευές με Windows 7 ή 8.1.
Να αναφέρουμε ότι είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν δωρεάν αναβαθμίσεις από παλαιότερες εκδόσεις των Windows και όχι μόνο από τα Windows 10, καθώς είναι για συμφέρον της Microsoft. Έτσι η εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει ότι οι περισσότεροι χρήστες των λειτουργικών της θα αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση που υποστηρίζει.

Η υποστήριξη των Windows 7 ESU θα σταματήσει σε λιγότερο από 2 χρόνια, η υποστήριξη των Windows 8.1 λήγει τον Ιανουάριο του 2023 και η υποστήριξη των Windows 10 λήγει το 2025.

Έτσι είναι πολύ πιθανό τα Windows 11 να κυκλοφορήσουν σαν μια δωρεάν αναβάθμιση για όλες τις καταναλωτικές συσκευές. Η Microsoft πρέπει να μεταφέρει γρήγορα την πλειοψηφία των πελατών της από τα Windows 10 στα Windows 11. Το τελευταίο που θα ήθελε η εταιρεία είναι να υπάρχουν χρήστες με με Windows 10 μετά την λήξη της υποστήριξης το 2025. Συνέβη ήδη όταν σταμάτησαν να υποστηρίζονται τα Windows XP αλλά και με το τέλος της υποστήριξης των Windows 7.

  Ρυθμίστε μία εφαρμογή των Windows να εργάζεται με συγκεκριμένους πυρήνες CPU

Η Microsoft μάλλον θα προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις σε όλους τους οικιακούς πελάτες που χρησιμοποιούν συσκευές με Windows 7, Windows 8.1 ή Windows 10.

Η προσφορά θα προσελκύσει πολλούς να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους άμεσα σε Windows 11, δίνοντας στο νέο λειτουργικό σύστημα μια σταθερή βάση χρηστών από την αρχή.

Εάν η Microsoft δεν προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις, τα Windows 11 θα έχουν μια πιο αργή αύξηση του αριθμού των χρηστών, καθώς υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν σταθερότητα αντί των συνεχιζόμενων αναβαθμίσεων.

Γιατί να αλλάξετε ένα σύστημα, ειδικά αν πρέπει να πληρώσετε την αναβάθμιση. Ο κύριος λόγος για τις αναβαθμίσεις είναι η συνεχιζόμενη υποστήριξη, αλλά ακόμη και αυτό δεν φαίνεται είναι ένα αρκετά πειστικό επιχείρημα για ορισμένους χρήστες των Windows. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμα πολλοί που εξακολουθούν να τρέχουν μη υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows στις συσκευές τους.

Η Microsoft θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τα Windows 11 την επόμενη εβδομάδα. Μετά από όλο αυτό το marketing και την διαφήμιση του επερχόμενου λειτουργικού αναμένουμε ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει περήφανη την δωρεάν διαθεσιμότητα. Για να μην ξεχνάμε τον στόχο: Ένας τουλάχιστον υπολογιστής με Windows σε κάθε σπίτι.

Windows 11,windows 11 microsoft,windows 11 wallpapers,windows 11 update

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. 3,5 ΧΡ ΛΑΠ ΤΟΠ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΥΜΙΣΗ ΣΕ WINDOWS 11.ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΩ IOOS ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΤΟ BIOS ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ TPM2 H OXI?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).