Android 12 έλεγχος συσκευής με κινήσεις προσώπου

Το θα είναι μια μεγάλη ενημέρωση για όσα τηλέφωνα καταφέρουν να αποκτήσουν, και όπως αποδεικνύεται, θα συμπεριλαμβάνει λειτουργίες που πολλοί θα θέλουν να τις αντιγράψουν.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προστέθηκε στις λειτουργίες του Android 12 με την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης beta. Σύμφωνα με τους XDA, ονομάζεται Camera Switches και θα επιτρέπει στους να ελέγχουν τα τηλέφωνά τους με κινήσεις του προσώπου.

Έτσι, όπως φαίνεται σε λίγο θα κλείνετε μάτι στο σας.

android 12

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει το Camera Switches είναι ότι σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μια σειρά λειτουργιών του Android χρησιμοποιώντας κινήσει του προσώπου σας, όπως ακριβώς το κάνετε και με τις φωνητικές εντολές.

Υπάρχουν αρκετές κινήσεις προσώπου που υποστηρίζονται αυτήν τη στιγμή, αν και η θα μπορούσε να προσθέσει περισσότερες αργότερα, όπως το άνοιγμα του στόματος, το χαμόγελο, το σήκωμα στο φρύδι και το βλέμμα δεξιά, αριστερά και πάνω.

android 12 control

“Οι διακόπτες κάμερας (Camera Switches) χρησιμοποιούν την μπροστινή κάμερα για να δουν αν κοιτάτε την οθόνη και αναγνωρίζουν τις κινήσεις του προσώπου. Οι εικόνες δεν αποθηκεύονται ούτε αποστέλλονται στην Google. Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, χρησιμοποιεί επιπλέον μπαταρία.” αναφέρει η Google.

Παρόλο που αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη αντικατάσταση των φωνητικών εντολών, το απλό γεγονός ότι απαιτεί περισσότερη σαφώς και την περιορίζει.

Η Google πιθανότατα θα μπορούσε να το τελειοποιήσει μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Android 12, αλλά προς το παρόν, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις κινήσεις προσώπου φροντίστε να υπάρχει πρίζα κοντά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greeceggns

Get the best viral stories straight into your inbox!















giorgos

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).