Τρίμηνες ενημερώσεις για το Android Nougat

Η Google διέθεσε επίσημα χθες το Android Nougat, πρώτα σε ορισμένες συσκευές Nexus. Σε μια δημοσίευση στο Android Blog, η Google ανακοίνωσε επίσης ότι το νέο της λειτουργικό για κινητές συσκευές θα λαμβάνει τριμηνιαίες ενημερώσεις συντήρησης και ότι οι εκδόσεις για προγραμματιστές θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν.

Η δημοσίευση έγινε τον Dave Burke, VP of Engineering και δείχνει ότι το έρχεται με ένα πρόγραμμα κανονικών ενημερώσεων για τα επόμενα τρίμηνα.

Οι συσκευές θα λαμβάνουν ενημερώσεις με τη μορφή προεπισκόπησης του project, και οι πρώτες θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο, αν και δεν αναφέρθηκε κάποια συγκεκριμένη .Android Nougat

Ο κ. Burke παρείχε επίσης κάποιες λεπτομέρειες για την επερχόμενη προεπισκόπηση του project, αναφέροντας ότι η Google έχει ήδη αρχίσει να την αναπτύσσει και ότι θα φέρει “βελτιώσεις και τελικά φινιρίσματα”.

Τo Android 7.0 Nougat όπως αναφέραμε και χθες κυκλοφορεί ήδη για συσκευές: Nexus 6, Nexus 5Χ, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C, και General 4G (Android One) καθώς και για συσκευές που είναι εγγεγραμμένες στο πρόγραμμα Android Beta.

Μένει να δούμε αν η επόμενη προεπισκόπηση θα διατεθεί σαν flashable εικόνα ή αν η Google θα την διαθέσει μέσω ΟΤΑ, όπως έκανε και με το Android Ν Βeta.

Η τελική έκδοση του Android OS έρχεται με την υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων για τους χρήστες κάτι που τους επιτρέπει να τρέχουν εφαρμογές side-by-side ή την μία πάνω στην άλλη σε λειτουργία splitscreen.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).