Οι Anonymous εγκαινιάζουν το OnionIRC και διδάσκουν hacking & hacktivism


Στο τέλος του Απριλίου, τα μέλη των Anonymous hacker collective ανακοίνωσαν την έναρξη του OnionIRC, ενός δικτύου στο Internet Relay Chat, από όπου η ομάδα διδάσκει σε όλο τον κόσμο για το hacking και hacktivism.

OnionIRC

Από την έναρξη της υπηρεσίας, η ομάδα έχει παραδώσει μαθήματα σε όλα τα είδη των θεμάτων, που κυμαίνονται από το πώς να χρησιμοποιούν εργαλεία όπως το nmap και το bash μέχρι και κόλπα με το OSINT . Τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο σαν αρχεία καταγραφής συνομιλίας, στο λογαριασμό @OnionIRC στο Twitter.

Αλλά αν νομίζετε ότι αυτά ήταν τα μόνα πράγματα που διδάχθηκαν οι συμμετέχοντες κάνετε λάθος. Οι δάσκαλοι και οι όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία αυτή ήταν περισσότερο επικεντρωμένοι στην προώθηση των αρχών του hacktivism. Το δίκτυο OnionIRC είναι απλά ένα Anonymous IRC όπου εκπαιδεύεται η επόμενη γενιά των hacktivists.

Αν θέλετε να συνδεθείτε στο δίκτυο αυτό, κάντε τα παρακάτω βήματα. Η σύνδεση γίνεται μέσω του Tor Browser και του HexChat IRC client:

Βήμα 1: Κατεβάστε τα Tor Browser και HexChat.

Βήμα 2: Ανοίξτε το HexChat και κάντε κλικ στο ADD (Προσθήκη). Μπορείτε να αφήσετε για την πρώτη φορά κενά τα πεδία στην ενότητα Login Method (Μέθοδος Εισόδου), Αφού συνδεθείτε στο IRC, για πρώτη φορά, φροντίστε να καταχωρήσετε μια ταυτότητα.

anonymous-2

Το υπόλοιπο των πληροφοριών που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι διεύθυνση OnionIRC URL και η πόρτα (port), τα οποία είναι: onionirchubx5363.onion/6667

Βήμα 3: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor, και φροντίστε να παραμείνει ανοικτό για όλο το χρόνο είστε στο OnionIRC. Στην επιλογή Settings (Ρυθμίσεις) του HexChat, πηγαίνετε στο Network (Δίκτυο), και στη συνέχεια, στην επιλογή Network Setup (Ρύθμιση δικτύου).

Εδώ θα στήσετε έναν εξυπηρετητή μεσολάβησης με τις λεπτομέρειες από την παρακάτω εικόνα. Να θυμάστε ότι κάθε φορά που κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor, θα σβηστούν αυτές οι ρυθμίσεις, και ότι θα πρέπει να τις κάνετε εκ νέου ξανά. Αυτό είναι, τελειώσατε. Συνδεθείτε με το OnionIRC.

anonymous-3

https://www.youtube.com/watch?v=zjvtE8WH6bo

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news