Anonymous #OpIcarus επιθέσεις σε νέες τράπεζες

Η εκστρατεία των (Op) Icarus που ξεκίνησε εναντίον του τραπεζικού τομέα φαίνεται να συνεχίζεται, αφού οκτώ νέα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δέχτηκαν επιθέσεις DDoS κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα η OpIcarus.anonymous

Τις πρώτες επιθέσεις DDoS δέχτηκαν η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας, και μετά από μερικές ημέρες η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο αριθμός των μεγάλωσε, και ότι προέρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, από πολλαπλά τμήματα των Anonymous όπως οι Ghost Squad .

Η επιχείρηση μεταδίδεται από τον @Op_Icarus στο Twitter, ο οποίος αυτό το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε DDoS επιθέσεις στην Κεντρική Τράπεζα της Δομινικανής Δημοκρατίας, το Guernsey Financial Commission, την ολλανδική Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα των Μαλδίβων.

Μια ημέρα αργότερα, το hacking περιοδικό HackRead ανέφερε επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Τράπεζα της Κένυας και της Εθνικής Τράπεζας του Παναμά.

Το μέλος της ομάδας Ghost Squad Hackers, s1ege, ανέφερε μια επίθεση DDoS στην Κεντρική Τράπεζα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ενώ το μέλος των Αnonymous BannedOffline ανέφερε παρόμοιες επιθέσεις στην Κεντρική Τράπεζα του Μεξικού.

Έτσι σε λιγότερο από μία εβδομάδα, οι Anonymous έχουν πραγματοποιήσει DDoS σε δέκα από τις 160 τράπεζες που έχουν απειλήσει σε ένα online μανιφέστο, το οποίο συμπεριλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως την Federal Reserve Bank των ΗΠΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και την Τράπεζα της Αγγλίας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).