Η Apple έφτιαξε δύο 3D τραπέζια αφής για να εξοικειώσει τους χρήστες

Πιθανόν να έχετε ακούσει, ή να έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, την λειτουργία 3D Touch της . Πρόκειται για μία λειτουργία που αντιλαμβάνεται την διαφορά πίεσης που ασκεί κάποιος σε μία 3D οθόνη και την μετατρέπει σε διαφορικές εντολές, όπως για παράδειγμα η Peek (μικρή πίεση) και η Pop (πιο σταθερή πίεση), οι οποίες αντίστοιχα σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση μιας ιστοσελίδας και στη συνέχεια να τη ανοίξετε.

3dtouch apple

Το χαρακτηριστικό αυτό ίσως δε είναι και τόσο εύκολο στον χειρισμό. Και έτσι η Apple έφτιαξε δύο τραπέζια 3D αφής και τα τοποθέτησε ένα στην στην Πέμπτη Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη και ένα στην οδό Stockton στο Σαν Φρανσίσκο με σκοπό να εξοικειώσει τον κόσμο στη νέα τεχνολογία.

Το τραπέζι έχει στην επάνω επιφάνειά του μία οθόνη της Apple και πάνω σε αυτή υπάρχουν Που φαίνεται να συνδέονται με το τραπέζι. Όταν πιέστε προς τα κάτω το δάκτυλό σας στην οθόνη του θα δείτε να σχηματίζονται κυματισμοί στο τραπέζι. Μπορείτε ακόμη και να αλληλεπιδράσετε το δάκτυλό σας με ένα ψάρι που κολυμπάει μέσα και έξω από την οθόνη του iPhone.

  Γιατί δεν θα δείτε κακούς ταινιών να χρησιμοποιούν iPhone

Αυτά είναι τα μόνα τραπέζια 3D Touch στον κόσμο, σύμφωνα με έναν υπάλληλο της Apple ο οποίος μίλησε στο σχετικό βίντεο του που μπορείτε να δείτε παρακάτω:.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


41  +    =  49