Η Apple του ενός τρις θέλει να αγοράζετε φορτιστές


Η Apple ανακοίνωσε χθες το βράδυ το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE. Μαζί με τις ανακοινώσεις, η εταιρεία ανέφερε ότι αφαιρεί τον προσαρμογέα USB που υπήρχε στο κουτί του Watch.

Η είδηση μάλλον πέρασε στα ψιλά γράμματα καθώς όλοι εστιάζουν στα νέα super duper προϊόντα της Apple (το iPhone 12 ακολουθεί σήμερα).

Η εταιρεία από το Cupertino ανέφερε ότι ο λόγος είναι περιβαλλοντικός. Ισχυρίστηκε ότι αυτό το βήμα θα εξοικονομήσει ισοδύναμο άνθρακα πάνω από 50.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει να παράγει εκατομμύρια από αυτούς τους φορτιστές για την αποστολή τους με το Watch.

Αυτή η κίνηση έχει τροφοδοτήσει φήμες ότι το κουτί του iPhone 12 δεν θα περιέχει κάποιο τροφοδοτικό.

Εάν είστε χρήστης του iPhone, υπάρχει πιθανότητα να έχετε ήδη ένα lightning καλώδιο, αλλά οι φορτιστές του Apple Watch ή του επερχόμενου iPhone μπορεί να μην είναι συμβατοί.

Έτσι μάλλον είναι αμφίβολο αν τελικά η Apple εξοικονομήσει όσα άνθρακα ισχυρίζεται.

Επίσης, η Apple Watch Series 6 και η Apple Watch SE διατίθενται στα 399 και 279 δολάρια αντίστοιχα. Όπως γνωρίζουμε, τα αξεσουάρ της εταιρείας δεν είναι φθηνά, οπότε ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε ένα τροφοδοτικό αν δεν έχετε και αν φυσικά έχετε αλλά δεν είναι συμβατό.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Ένας αρθρογράφος (Callum) από το TNW αναφέρει ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν που διαθέτει τηλέφωνα χωρίς φορτιστή. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για έξυπνα ρολόγια.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news