Η Apple ανακοίνωσε το WWDC 2015

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ότι το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο θα γίνει στις 8 με 12 Ιουνίου στο Moscone West του Σαν Φρανσίσκο. Στο WWDC 2015 θα παρευρεθούν πάνω από 1.000 τεχνικοί της Apple, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 τεχνικές συνεδρίες και hands-on εργαστήρια, και θα παρουσιαστούν επίσης τα βραβεία της εταιρείας. Apple WWDC 2015

Η Apple αναφέρει επίσης ότι θα μοιραστούν τα σχέδια τους για το μέλλον του iOS και του OS X και πιθανώς θα μοιραστούν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα iOS 9 και OS X 10.11.

Ο Philip , αντιπρόεδρος της Apple Worldwide Marketing ανέφερε: “Έχουμε απίστευτες νέες τεχνολογίες για το iOS και το OS X να μοιραστούμε με τους προγραμματιστές από όλο τον κόσμο στο WWDC, και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε την επόμενη γενιά των εφαρμογών που θα δημιουργηθούν.”

Η Apple προσφέρει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για εισιτήρια του WWDC 2015 από σήμερα μέχρι τις 17 Απριλίου. Οι προγραμματιστές που μπορούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο iOS Developer Program ή στο Mac Developer Program για να είναι επιλέξιμοι για εισιτήρια του event.

Τα εισιτήρια του WWDC 2015 θα κοστίζουν 1.599 δολαρία και η Apple θα ενημερώσει τους προγραμματιστές (που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση) μέχρι τις 20 Απριλίου. Φυσικά και φέτος ισχύουν οι υποτροφίες του WWDC 2015 που είναι διαθέσιμες για φοιτητές και μέλη οργανισμών – εταιρειών που συμμετέχουν στο STEM από όλο τον κόσμο.

Η Apple διευκρινίζει ότι οι προγραμματιστές μεταξύ 13 και 17 ετών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Εν αναμονή λοιπόν για τις μεγάλες ανακοινώσεις της Apple. Πολύ θα θέλαμε να ανακοίνωνε ένα ελεύθερο λειτουργικό (open ) σύστημα, αλλά μάλλον περιμένουμε πάρα πολλά. Πάντως δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).