Ashampoo Photo Commander 15 Προ-παρουσίαση και GiveAway

Το νέο 15 θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να δείτε, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας, μαζί με γεωγραφικές ετικέτες! Βάλτε σε τάξη τη φωτογραφική σας , βελτιστοποιήστε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα ή δημιουργήστε και σχεδιάστε τα δικό σας ημερολόγια, ευχετήριες κάρτες και παρουσιάσεις με ευκολία.

Το νέο Ashampoo Photo Commander 15 είναι η καθολική λύση για να δείτε, επεξεργαστείτε και οργανώσετε τις φωτογραφίες σας. Για αυτήν την έκδοση, δώθηκε έμφαση στο να ταξινομηθούν ακόμη και οι μεγαλύτερες συλλογές φωτογραφιών. Πέρα από τις κλασσικές επιλογές ταξινόμησης, η νέα έκδοση περιέχει επίσης γεωγραφικές ετικέτες (geotagging).

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν και να επεξεργαστούν γεωγραφικές ετικέτες, να τις μετατρέψουν σε γεωγραφικές συντεταγμένες, χώρες, πόλεις και δρόμους και ακόμα, να εμφανίζονται στο χάρτη. Η νέα λειτουργία παρουσιάσεων λειτουργεί σε διάφορες ξεχωριστές συσκευές (π.χ. οθόνες και προτζέκτορες) και σας επιτρέπει να ελέγξετε τη παρουσίασή σας από διάφορες συσκευές. Η μαζική σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εκτεταμένες εργασίες βελτιστοποίησης εικόνας και να μετατρέψετε πολλαπλές εικόνες στη σειρά και να εξάχετε και να εισάγετε τις ρυθμίσεις σας για εύκολη χρήση μετέπειτα. Πάνω από 50 νέα χαρακτηριστικά και βελτιστοποιήσεις έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα.

Ashampoo Photo Commander 15: Ελέγξτε και περιηγηθείτε στις παρουσιάσεις σας στον υπολογιστή σας, ενώ οι διαφάνειες εμφανίζονται σε μια εξωτερική οθόνη ή προβολέα! Με λίγα μόνο κλικ, αρχάριοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες θα πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.Ashampoo Photo Commander 15

Οφέλη με μια ματιά

Έτοιμα προς χρήση και ατομικά προσαρμόσιμες ευχετήριες κάρτες, λευκώματα και ημερολόγια
Μετατρέψτε δεδομένα GPS από εικόνες JPEG και RAW σε συγκεκριμένες θέσεις
Φιλτράρετε τις φωτογραφίες σας ανά χώρα, πόλη, δρόμο ή ακόμα και αριθμό δρόμου
Εκπληκτικά εργαλεία σχεδιασμού για μέγιστη δημιουργικότητα
Αποκόψτε άτομα και αντικείμενα με ευκολία
Έτοιμα προς χρήση και ατομικά προσαρμόσιμες ευχετήριες κάρτες, λευκώματα και ημερολόγια
Πάνω από 60 υπέροχα εφέ
  Πληρωμές 550 εκατομμυρίων για διαρροή δεδομένων

Καθώς η βιβλιοθήκη σας μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθείτε όλες τις φωτογραφίες σας. Οι πολλές ρυθμίσεις φίλτρων και η ομαδοποίηση σας βοηθούν να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας με βάση την τοποθεσία, την ημερομηνία, τη μορφή ή την αξιολόγηση. Ταξινομήστε τις φωτογραφίες σας χρονολογικά, θεματικά ή με βάση τα επιμέρους κριτήρια και προσθέστε περισσότερη δομή στη φωτογραφική σας συλλογή.

Η δύναμη των γεωγραφικών ετικετών

Τα μοντέρνα κινητά τηλέφωνα και οι κάμερες χρησιμοποιούν το geotagging (γεωγραφικές ετικέτες) για να αποθηκεύσουν δεδομένα της τοποθεσίας που τραβήχτηκε η κάθε . Το Ashampoo Photo Commander 15 όχι μόνο επεξεργάζετε αυτά τα δεδομένα αλλά μετατρέπει τις γεωγραφικές συντεταγμένες σε χρήσιμες διευθύνσεις! Διακοπές, οικογενειακές και επαγγελματικές φωτογραφίες, πιο προσβάσιμες από ποτέ!

Προσθέστε και χρησιμοποιήστε γεωγραφικές ετικέτες (geotagging)

Δεν έχουν οι εικόνες σας γεωγραφικές συντεταγμένες; Κανένα πρόβλημα! Δημιουργήστε τις εσείς για οποιονδήποτε αριθμό φωτογραφιών χωρίς να απαιτείται κάποια ειδική γνώση. Απλά συμπληρώστε τις συντεταγμένες ή τη διεύθυνση και είστε έτοιμοι. Από δω και πέρα, το Photo Commander μπορεί να φιλτράρει τις εικόνες σας ανά τοποθεσία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε όσο μεγάλη και αν είναι η φωτογραφική σας συλλογή. Ή περιηγηθείτε στις φωτογραφίες των διακοπών σας βάση του πιο πρόσφατου ταξιδιού σας από την αρχή μέχρι το τέλος – δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο.

Παρόν με την τελειότητα

Είτε απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας μόνοι σας ή με τους φίλους σας, θα λατρέψετε το νέο τρόπο παρουσίασης. Χρησιμοποιήστε την κύρια οθόνη για τον έλεγχο της ροής και τη δευτερεύουσα οθόνη σας για να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας! Επίσης κάτι υπέροχο για τους προβολείς είναι ότι μπορείτε να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να φύγετε από την παρουσίαση. Σε συνδυασμό με τα νέα, κινούμενα σχέδια, μπορείτε τώρα να προσθέσετε ένα νέο ισχυρό εργαλείο παρουσίασης στο οπλοστάσιό σας.

  Προσοχή στα phishing emails από το gov.gr

Επεξεργασία εικόνων; Ashampoo Photo Commander 15.

Αποκόψτε πρόσωπα ή αντικείμενα με ευκολία ή βελτιώστε τα κόκκινα μάτια και τις ελαττωματικές εικόνες με μερικά μόνο κλικ. Τροποποιήστε την προβολή των φωτογραφιών σας, πειραματιστείτε με εντυπωσιακά εφέ και ανακαλύψτε την επαγγελματική πλευρά του προγράμματος με τις καμπύλες διαβάθμισης και τις διάφορες άλλες διορθώσεις τόνου και αντίθεσης. Οτιδήποτε θέλετε, το έχετε στο πρόγραμμα.

Η Ashampoo προσφέρει την εφαρμογή Ashampoo Photo Commander 15 για περιορισμένο χρονικό διάστημα για 19,99 € αντί για 49,99 € που είναι η κανονική της τιμή.

Όσοι από εσάς τώρα προτιμούν καλύτερα να μην πληρώσουν, το SecNews σε συνεργασία με την Ashampoo προσφέρει στους πιο γρήγορος αναγνώστες από Ελλάδα και Κύπρο 10 άδειες χρήση της εφαρμογής Ashampoo Photo Commander 15.

GiveAway
Όπως προαναφέραμε δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αναγνώστες μας από Κύπρο και Ελλάδα.

Οι πρώτοι 10 που θα μας αποστείλουν στο info[at]iguru.gr και θα δημοσιεύσουν ένα σχόλιο στο άρθρο του GiveAway θα λάβουν από μια άδεια χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Photo Commander 15.

 

Προσοχή σχόλια στα Social Media δεν θα ληφθούν υπόψιν.

 

Οι άδειες θα αποσταλούν το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  58  =  59