Νέο Ashampoo Photo Optimizer 6

Καταπληκτικές φωτογραφίες με ένα χρησιμοποιώντας το Ashampoo 6.
Η γερμανική εταιρεία λογισμικού Ashampoo κυκλοφόρησε την αναβάθμιση της εφαρμογής Photo Optimizer που έχει φτάσει αισίως την 6. Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση κινητών συσκευών, όπως και smartphones οδηγεί σε μια τεράστια συσσώρευση ψηφιακών εικόνων. Αν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, για βελτιστοποίηση και επεξεργασίας της συλλογής φωτογραφιών σας, δοκιμάστε το Photo Optimizer 6 Η νέα έκδοση έρχεται με περισσότερα από 20 νέα εφέ, βελτιωμένη και απλοποιημένη διεπαφή χρήστη και πιο αποδοτικότερους αλγόριθμους.

ashampoo photo optimizer 6

Νέα χαρακτηριστικά

  • Βελτιστοποίηση εικόνων μόνο με ένα κλικ
  • Βελτιωμένη δομή διασύνδεσης
  • Βελτιωμένοι αλγόριθμοι
  • 20 νέα εφέ (π.χ. λεύκανση δοντιών)
  • Εφαρμογή Συμβατή με Vista, Windows 7, και Windows 8
  • Η τιμή του στα 14.99 δολάρια (ενώ κοστίζει 5,99 για τους ιδιοκτήτες της προηγούμενης έκδοσης)

Η εφαρμογή Ashampoo Photo Optimizer 6 θα κάνει τις φωτογραφίες σας όμορφες χωρίς καμία προσπάθεια. Με λίγα μόνο κλικ, το θα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα χρώματα και τις αντιθέσεις σε μεμονωμένες φωτογραφίες ή ολόκληρες συλλογές εικόνων της αρεσκείας σας. Η τροποποίηση της οξύτητας της εικόνας και ο προσανατολισμός είναι εξίσου εύκολος.

  Γιατί η Apple διαφημίζει το Apple Watch στο Vogue

 

scr_ashampoo_photo_optimizer_6_welcome_us

Ελαφριές ατέλειες μπορούν να διορθωθούν, όπως παραδείγματος χάρη η λεύκανση δοντιών, κόκκινα μάτια και αφαίρεση σε ατέλειες δέρματος. Το λογισμικό προσφέρει δημιουργικό πνεύμα, όπως την τεχνητή παλαίωση των φωτογραφιών.

scr_ashampoo_photo_optimizer_6_overlay_us

Το Ashampoo Photo Optimizer 6 έχει φτιαχτεί για χρήστες που θέλουν να κάνουν τις φωτογραφίες τους να ξεχωρίζουν με πολύ λίγη προσπάθεια. Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι απλό και εύχρηστο. Όλες οι λειτουργίες βελτιστοποίησης που αναφέρονται ανά κατηγορία εφαρμόζονται άμεσα με ένα απλό κλικ. Εν τω μεταξύ, στο παρασκήνιο, αποθηκεύονται άμεσα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να τα αποκαταστήσετε στην αρχική τους κατάσταση, αν κάτι δεν πάει καλά.  Έτσι μπορείτε να πειραματιστείτε χωρίς να ανησυχείτε για την καταστροφή των πολύτιμων εικόνων σας.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή για 40 ημέρες δωρεάν. Μετά τις πρώτες 40 ημέρες, το Ashampoo Photo Optimizer 6 είναι διαθέσιμο για $ 14.99. Οι ιδιοκτήτες της προηγούμενης έκδοσης μπορούν να αποκτήσουν την αναβάθμιση με $ 5.99.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


23  +    =  28