Ashampoo Snap 8 κερδίστε 10 άδειες χρήσης

Στις 19/03/2015, ανακοινώσαμε την επερχόμενη κυκλοφορία της εφαρμογής Ashampoo Snap 8. Το Ashampoo Snap 8 επιτρέπει στον χρήστη να συλλάβει με ακρίβεια pixel το περιεχόμενο, να επεξεργαστεί το περιεχόμενο σαν μεμονωμένες εικόνες ή βίντεο και μόλις κυκλοφόρησε. Η εφαρμογή έρχεται με πολύ ισχυρές δυνατότητες επεξ εικόνας.Ashampoo Snap 8

Με το Ashampoo Snap 8, η εταιρία ανάπτυξης λογισμικού Ashampoo κυκλοφορεί ένα πλήρες πακέτο για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε στιγμιότυπα οθόνης κάθε είδους. Εκτός από τα πολυάριθμα νέα χαρακτηριστικά, όπως η αναγνώριση κειμένου και αντικειμένων και η βελτιωμένη λήψη βίντεο, η εφαρμογή είναι τώρα πιο ευέλικτη και προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη κάνοντας το Ashampoo Snap 8 ένα από τα καλύτερα λήψης στιγμιοτύπων το οποίο παρέχει σε οποιοδήποτε χρήστη με μια ανώτερης κλάσης ροή εργασιών.

Αναγνώριση κειμένου τύπου OCR
Το καινούριο χαρακτηριστικό αναγνώρισης κειμένου μετατρέπει κείμενο σε στιγμιότυπο με μερικά κλικ του ποντικιού. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν φαξ, σαρώσεις ή να φωτογραφήσουν έγγραφα σε πραγματικό κείμενο. Γλώσσες που υποστηρίζονται: Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Τούρκικα και Ρώσικα.

Αναθεωρημένη λειτουργία βίντεο
Η γρήγορη επιτυχία στα βοηθητικά βίντεο σε δίκτυα όπως το Youtube έχει εμπνεύσει τους προγραμματιστές μας στο να βελτιώσουν και να επεκτείνουν την περιοχή του Ashampoo Snap 8. Οι χρήστες τώρα μπορούν να κάνουν εγγραφή με την κάμερα, να προσθέσουν αφηγήσεις και να περιλαμβάνουν ακόμη και εξόδους κάμερας σε ηχογραφήσεις οθόνης ή εικόνας-σε-εικόνα. Μια ιδανική λύση για την κατάρτιση προσωπικού και οδηγίες εργασίας.

Βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας
Περισσότερα από 50 εφέ προσφέρουν πολλές δυνατότητες στους χρήστες για να επεξεργαστούν στιγμιότυπα χρησιμοποιώντας βέλη, σχήματα και κείμενο για εστίαση προσοχής. Οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται αντικείμενα μεταξύ τους και να εισάγουν επίσης δικές τους εικόνες. Το Ashampoo Snap 8 προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για να απεικονίσει τις σκέψεις μέσα από εικόνες.

Μεταφόρτωςη στο Ashampoo Webspace
Για άμεση κοινοποίηση και επικοινωνία, τα στιγμιότυπα και τα βίντεο μπορούν να μεταφορτωθούν στο Ashampoo Webspace και να κοινοποιηθούν σε φίλους και στην οικογένεια μέσω μοναδικών συνδέσμων. Υποστηρίζεται επίσης μεταφόρτωση σε Dropbox, Google Drive ή OneDrive.

Ashampoo Snap για επιχειρήσεις

Οι χρήστες Επιχείρησης μπορούν να αποκτήσουν την ειδική έκδοση, Ashampoo Snap Corporate, η οποία ταιριάζει με τις επιχειρήσεις και οπτικά και τεχνολογικά.

Το Ashampoo Snap 8 είναι διαθέσιμο στην τιμή των $29.99. Οι κάτοχοι προηγούμενων εκδόσεων μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 50% και να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους στην τιμή των $14.99. Το Ashampoo Snap 8 τρέχει σε Windows 7, και Windows 8.1 σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες.

GiveAway
To iGuRu.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Snap 8. Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν στο info[at]iguru.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης.

 

 

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 27ης Μαρτίου.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

5 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).