Είναι επίσημο: Windows 10 Anniversary Update στις 2 Αυγούστου

Χθες δημοσιεύσαμε για μια κατά λάθος ανακοίνωση που έγινε από την Microsoft και ανέφερε σαν ημερομηνία κυκλοφορίας του Windows 10 Anniversary Update τη 2η μέρα του Αυγούστου.Windows 10 Anniversary Update

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα πλήρες δελτίο τύπου πριν από λίγα λεπτά, και επιβεβαιώνει και επίσημα την ημερομηνία που ανακοινώσαμε χθες.

Η Microsoft αναφέρει ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν 350 εκατομμύρια συσκευές με Windows 10, και ότι “η ικανοποίηση των πελατών της είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows.”

Συνιστά δε σε όσους δεν διαθέτουν το νέο λειτουργικό να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους πριν από τις 29 Ιουλίου για να επωφεληθούν από τη δωρεάν προσφορά αναβάθμισης από Windows 7 και 8.1.

Η εταιρεία αναφέρει στη συνέχεια μερικές λεπτομέρειες από τις βελτιώσεις που έρχονται στο Anniversary Update, τονίζοντας τα νέα χαρακτηριστικά του Cortana και του Microsoft Edge.

Η τελική έκδοση του Windοws 10 Anniversary Update θα κυκλοφορήσει πρώτα για τους Insiders, καθώς η εταιρεία θέλει να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν άψογα πριν την γενική διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).